Retap vesipullo turkoosi 0,5 l

Tuotekoodi: 0608866531449
_0608866531449_1.jpg
15,90 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 2-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto Helsingin myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Nauti vedestäsi ekologisesti ilman kemikaaleja. Juuri sopivan kokoinen jokapäiväiseksi juomapulloksi. Konepesun kestävä.

Suomessa hanasta saatava vesi on maailman puhtainta, joten miksi et nauttisi siitä ekologisesti ja kemikaalivapaasti? Retap-vesipullot on suunniteltu nimenomaan hanaveden nauttimiseen ja se on erittäin kestävä ja terveellinen tapa muovipullojen sijasta. Pullon korkki on valmistettu elastomeerisesta kumista, joka pysyy hyvin paikoillaan. Ekologisen valinnan tekeminen on nyt erittäin helppoa.

Tuleva lempivesipullosi on suunniteltu Tanskassa ja se valmistetaan Euroopassa. Teemme sen borosilikaattilasista, joka on erittäin lujaa, jotta se kestää kaikissa elämän hetkissä. Konepestävänä vesipullon huoltaminen on on helppoa: laitat pullon sekä konepesun kestävän korkin astianpesukoneeseen muiden astioiden mukana ja saat ne pian puhtaana takaisin ilman pesuainejäämiä. Korkit on tehty kestävästä elastomeerista, joka pysyy paikallaan tiukasti. Täysin PVC, Bisfenoli-A (BPA) ja ftalaattivapaana se on 100% turvallinen.

Itse pullo on upea tanskalaisen designin taidonnäyte, joka kätkee sisäänsä samalla myös kestävyyden salaisuuden. Pullon uniikki muoto varmistaa sen, ettei pullo kaatuessaan hajoa vaan sen kellahtaa pyöreän muotonsa yli. Näin kaatumisesta syntyvä liike-energia ei hajoita pulloa, kun liike ei nopeasti pysähdy osuessaan kovaan pintaan.

Pakkaus: 0,5 l

Lisätietoja:

30,2 kgCO2e vähemmän
Carbon Footprint Ltd:n tekemä itsenäinen tutkimus on osoittanut, että vuosittain säästyy yli 30.2 kg hiilidioksidipäästöjä, kun käytät Retapin 5 dl vesipulloa verrattuna vastaavan kokoiseen muovipulloon.

84 Retap pulloa
Säästetyllä hiilidioksidipäästömäärällä voi valmistaa 84 uutta Retap vesipulloa, joista jokainen taas säästää 84 kertaa enemmän. Retap pullon koko elinkaaren hiilijalanjälki on vain 0.358 kg CO2!

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: -5%.

Asiakaspalvelu
nettikauppa@ekolo.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Helsingin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 80,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,90 €