Tiski- ja siivousliina 100 % pellavaa 25x25 cm

Tuotekoodi: 6405217019458
TISKI-JASIIVOUSLIINAPELLAVASTA25X25_6405217019458_1.JPG
7,90 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 2-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto Helsingin myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Erittäin imukykyinen biohajoava liina ekologisesta ja luontaisesti antibakteerisesta pellavasta. Käytä tiski- tai siivousliinana. Anna kuivua nopeasti käytön jälkeen niin liinasi palvelee sinua pitkään ilman ikäviä hajuja.

Tiski- ja siivousliina pellavasta. Miellyttävän tuntuinen ja kestävä tuote, joka on monikäyttöinen ja ekologinen vaihtoehto kertakäyttöliinoille. Kestotiskirätti on ympäristön ystävä, ja se korvaa kertakäyttöiset rätit vaivatta. Pellava puhdistuu helposti pesukoneessa (60 astetta), ja voidaan pestään muun pyykin kanssa. Helppoa kuin mikä! Toimii myös keittiö- tai lautasliinana, sillä materiaalina pellava on klassinen ja kaunis visuaalisesti. 

Miksi valita pellava? Pellavapyyhe on tuotannossa, käytössä ja hävityksessä ekologinen valinta. Luonnonmateriaalina pellava on aina ekologisempi kuin keinokuidut. Se kompostoituu tai se voidaan hävittää polttamalla. Värjäyksessä ei käytetä vaarallisia väriaineita eikä pellavasta irtoa mikromuovia. Pellava on antibakteerinen kasvi, joten se torjuu hyönteisiä eikä näin ollen tarvitse torjunta-aineita. Se ei myöskään kaipaa keinokastelua, sillä pellava viihtyy kuivassa maaperässä. Pellava on vaatimaton kasvi, josta tekstiilikuitua saadaan vähän ja sen muokaus on mekaanista monivaiheista työtä. Sen vuoksi pellava on arvokas tekstiilimateriaali. Se on kestävä ja vain paranee käytössä!

Raijan Aitan käyttämät pellavakutomot sijaitevat Liettuassa, jossa on pitkät perinteet tekstiiliteollisuudella. Yritys tuntee hyvin valmistuspaikan työolosuhteet ja työntekijät, ja heille on kertynyt jo vuosien kokemus pellavatuotteiden kehittämisestä. Materiaalit, mitoitukset, työtavat ja uudet viimeistelymenetelmät on kehitetty  käyttökelpoisimpien pellavatuotteiden aikaansaamiseksi.  

Koko: 25 x 25 cm

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: -5%.

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 1 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Olen tosi pettynyt tuotteeseen. Se ei kuivaa tasoja, pyörittää muruja eikä vaikka kuinka hinkkaa tahroja pois. Lapsiperheessä pöytiä puhdistetaan monta kertaa päivässä ja tällä ei tee yhtään mitään.

  29.10.2018

Asiakaspalvelu
nettikauppa@ekolo.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Helsingin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 80,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,90 €