Palasaippua Tapio Metsän Isäntä

Tuotekoodi: 6430064160237
Sola saippua
PalasaippuaTapioMetsanIsanta_6430064160237_1.png
6,50 €
108,33 € / kg
Heti varastosta
Lähetysaika n. 2-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto Helsingin myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Sisältää kuusenkerkkää, nokkosen ja koivunlehtiä sekä paljon eteerisiä öljyjä: kataja, sypressi, luomupiparminttu, palmaroosa ja patculi.

Vihreä-valkoinen saippua sisältää kuusenkerkkää, nokkoslehtiä, koivunlehtiä ja paljon eteerisiä öljyjä: katajaa, sypressiä, luomupiparminttua, palmarosaa ja patsulia. Niin kesään kuin talveenkin soveltuva saippua, joka tuoksuu kuin Eau de Colognelta. Ei sisällä mehiläistuotteita tai pähkinäöljyjä.

Pakkaus: 60 g

Ainesosat / INCI: brassica napus*, cocos nucifera**, aqua*, sodium hydroxide, ricinus communis, juniperus communis, cupressus sempivirens, cymbogodon martini, menta x piperita***, pogostemon cablin, lavandula angustifolia, urtica dioica*, picea*, betula pendula*, limonene, geraniol, linalool, cinalool. * Suomalainen raaka-aine. ** Luomu.

Lisätiedot: luomu

SOLASAIPPUA

Sola saippuat ovat perinteisellä tavalla valmistettuja saippuoita, joita on keitetty hiljalleen pienissä erissä. Sola saippuassa käytetään kasviöljyjä- ja rasvoja, kosmetiikka-laatuista lipeää ja puhdasta, paikallista vettä. Niistä saadaan runsaasti glyseriiniä sisältävä saippua. Saippua ei sisällä kemikaaleja, säilöntä-aineita tai tensidejä.

Sola saippuaa ja sen ainesosia ei ole testattu eläinkokein. Sen sijaan perhe ja ystävät ovat toimineet tuotteiden koekäyttäjinä ja kertoneet kokemuksistaan. Kaikki kasvi- ja marja-ainekset ovat puhtaasta luonnosta. Ne kerätään alueilta, joissa ei ole käytetty lannoitteita eikä torjunta-aineita. Osa tulee suoraan luomutuottajilta. Sola saippuassa pyritään käyttämään sellaisia ainesosia, jotka sadaan suoraan Pohjois- Karjalasta tai Suomesta. Moni Sola saippua sopii hyvin ihon ja hiusten pesuun sekä parranajoon.

Sola saippua kuuluu jokaiseen päivään: arkeen ja juhlaan. Se voi olla myös liikelahja, matkamuisto, tuliainen, häälahja...

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: -5%.

Asiakaspalvelu
nettikauppa@ekolo.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Helsingin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 80,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,90 €