Yrttisuuöljy Oil Pulling

Tuotekoodi: 4260397790205
YrttisuuoljyOilPulling_4260397790205_1.jpg
23,90 €
239,00 € / l
Heti varastosta
Lähetysaika n. 2-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto Helsingin myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Tukee suun limakalvon luonnollista toimintaa sekä torjuu plakkia ja kariesta aiheuttavia bakteereja. Torjuu myös ientulehdusta ja hammaskiveä.

Oletko jo kokeillut oil pullingia? Kotoisasti öljypurskutteluksi kutsuttava toimenpide perustuu öljyn kykyyn sitoa ja kuljettaa rasvaliukoisia toksiineja. Koska ravinto kulkeutuu elimistöön suun kautta, myös ruuan sisältämät haitalliset ainesosat päätyvät kosketuksiin suun ja ikenien kanssa. Oil pullingissa öljy “vetää” hampaista ja limakalvoilta näitä minimaalisen pieniä rasvaliukoisia partikkeleita, joihin vesi ei tehoa.

Hydrophil Yrttisuuöljy Oil Pulling on kehitetty suojaamaan suuta ja hampaita. Valikoidut ainesosat, kuten salvia ja neilikankukkaöljy, tukevat suun limakalvon luonnollista toimintaa sekä torjuvat plakkia ja kariesta aiheuttavia bakteereja.

Öljypurskuttelu käytetätään myös torjumaan ientulehduksia ja hammaskiveä. Ota oil pulling joka-aamuiseksi tavaksi, niin huomaat eron! Purskutteluajaksi suositellaan yleensä noin 10 - 20 minuuttia. Sen jälkeen öljy syljetään pois - mutta ei viemäriin. Öljy kuuluu sekajätteeseen, johon sen voi laittaa pullossa tai purkissa tai imeytettynä paperiin tai kankaaseen. Lopuksi pestään hampaat.

Käyttö: Purskuttele 1 tl öljyä voimakkaasti, sylkäise pois ja pese hampaat tavalliseen tapaan. 

Ainesosat: seesamöljy*, salviaöljy*, anisöljy, neilikankukkaöljy, neemöljy, kaneliöljy, kardemummaöljy, limoneeni**, linaloli**, sinnamaali**, kanelialkoholi**, eugenoli**. *=sertifioidusta luomutuotannosta **=luonnollisista eteerisistä öljyistä  

Säilytys: huoneenlämmössä

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: -5%.

Asiakaspalvelu
nettikauppa@ekolo.fi
Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto Helsingin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 80,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,90 €