EKOLO OY:N OSAKEANTI 1.11.2018 – 15.3.2019

 

LIITY YHTEISÖLLISEN EKOYRITYKSEN OMISTAJIEN JOUKKOON

Ekolo Oy:n omistuspohja on erilainen. Osakkeitamme omistaa yli 50 eettistä sijoittajaa, sekä yksityishenkilöitä että yhteisöjä. Sijoita sinäkin parempaan maailmaan ja osallistu osakeantiimme.

Haluamme uudistaa konseptiamme, kehittyä ja kasvaa, ekopuitteita kunnioittaen, irtautumatta juuristamme, tinkimättä meille tärkeistä arvoista. Uudistuksen rahoittamiseksi järjestämme osakeannin talvella 2018 – 2019. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla ainutlaatuisen yhteisöllisen yrityksen omistajajoukon jäseneksi.

Osakeannilla keräämme taloudellisia resursseja, mutta haluamme kasvattaa myös henkistä pääomaa, siksi kutsumme mukaan myös yrityksen toiminnasta kiinnostuneita. Kerro meille osakemerkinnän yhteydessä, jos sinulla on erityisiä taitoja ja halua osallistua yrityksemme kehittämiseen.

 

UUSIEN OSAKKEIDEN MERKINTÄ

Osakeanti alkaa 1.11.2018 ja päättyy 15.3.2019. Osakkeita tarjotaan merkittäväksi enintään 400 kpl. Osakkeen merkintähinta on 400,00 euroa, mikä vastaa osakkeen tämänhetkistä matemaattista tasearvoa. Merkintälista on saatavissa Jyväskylän ja Helsingin myymälöistä sekä sähköpostitse osoitteesta: lena@ekolo.fi, ja se palautetaan merkintälistassa olevan ohjeen mukaan. Voit merkitä osakkeet myös verkkosivuillamme ekolo.fi täyttämällä sähköisen lomakkeen.

Osakkeista ei tarvitse maksaa merkintähetkellä. Ekolo Oy:n hallitus lähettää maksuohjeet hyväksytyille merkitsijöille.

Uudet osakkeet tuottavat oikeuden täyteen osinkoon 1.4.2019 alkavalla tilikaudella ja muut oikeudet yhtiössä, kun osakkeet on rekisteröity kaupparekisteriin. Ekolon osakkaana saat myös alennusta ekokaupan tuotteista.

 
 

EKOLO OY

Ekolo on vuonna 2004 Jyväskylässä perustettu yhteisöllinen yritys, jonka toiminnan tavoitteena on edistää kestävää tuotantoa ja vastuullista kulutusta. Viidentoista toimintavuoden aikana olemme edistäneet ympäristövastuullisten tuotteiden kysyntää, tuoneet markkinoille uusia luontoa säästäviä tuotteita, tukeneet pientuottajia, reilua kauppaa ja luonnon- ja eläinsuojelujärjestöjen toimintaa.

Yhtiöllä on kaksi myymälää, Jyväskylässä ja Helsingissä sekä yksi Suomen vanhimmista verkkokaupoista. Lisäksi Ekololla on tytäryhtiö, Helsingin Ekotukku Oy, joka tuo maahan luomutuotteita.

Lisätietoja yhtiön tilinpäätöksestä ja toiminnasta saa Ekolo Oy:n toimitusjohtaja Lena Kuneliukselta puhelimitse 0505511220 tai sähköpostitse lena@ekolo.fi.

Tule mukaan!