Verkkokaupan toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot lyhyesti:

* Tuotteiden hinnat sisältävät alv 9%, 14% tai 24%.

* Tuotteiden kohdalla ilmoitettu paino on nettopaino.

* Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Oikeus koskee ainoastaan avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Veloitamme palautuskulut (4,90 €) tuotteiden palautuksesta tai noutamatta jätetyistä tilauksista. Jos alkuperäisen tilauksen summa laskee palautuksen jälkeen toimituskuluvapaan summan alle, veloitamme myös alkuperäisen tilauksen kohdalta hinnaston mukaiset toimituskulut.

Lähetämme tuotteet tavallisesti 2 - 5 täyden arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle sähköpostitse.

* Verkkokauppaan tehtyihin maksettuihin tilauksiin ei ole mahdollista lisätä tai poistaa tuotteita. Myöskään toimitustapaa ei ole mahdollista vaihtaa jälkikäteen.

* Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse hakaniemi(a)ekolo.net tai puhelimitse 09 321 5535.

* Toimitukset vain Suomen sisällä. Emme toimita tuotteita ulkomaille.

* Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Lähetämme tuotteet tavallisesti 2 - 5 täyden arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

Toimitamme aina yli 80 euron tilaukset ilman toimituskuluja.

Matkahuolto Bussipaketti - 4,90 € / yli 80 € tilauksissa 0 €

 • Noudetaan lähimmästä Matkahuollosta
 • Postitamme Bussipaketteja maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin (kylmätuotteita sisältäviä tilauksia vain maanantaisin ja keskiviikkoisin)
 • Perillä tavallisesti seuraavana arkipäivänä lähettämisestä
 • Vastaanottajalle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun tilaus on noudettavissa
 • Noutamista odottavaa lähetystä säilytetään veloituksetta 4 päivää

Matkahuolto Lähellä-paketti - 4,90 € / yli 80 € tilauksissa 0 €

 • Noudetaan Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälästä
 • Mahdollistaa noutamisen myöhään iltaisin ja viikonloppuisin
 • Postitamme Lähellä -paketteja maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin  (kylmätuotteita sisältäviä tilauksia vain maanantaisin ja keskiviikkoisin)
 • Perillä tavallisesti seuraavana arkipäivänä lähettämisestä
 • Vastaanottajalle ilmoitetaan tekstiviestillä, kun tilaus on noudettavissa
 • Noutamista odottavaa lähetystä säilytetään kaksi viikkoa

Matkahuolto Jakopaketti - 10,90 € / yli 80 € tilauksissa 0 €

 • Jaetaan asiakkaan kotiosoitteeseen lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä
 • Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuneesta lähetyksestä puhelimitse ja sovitaan jakeluaika
 • Postitamme Jakopaketteja maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin  (kylmätuotteita sisältäviä tilauksia vain maanantaisin ja keskiviikkoisin)
 • Perillä Matkahuollon toimipisteessä tavallisesti seuraavana arkipäivänä lähettämisestä. Jaetaan asiakkaalle saapumista seuraavana arkipäivänä.
 • Jos vastaanottajaa ei tavoiteta ja pakettia ei voida jakaa, lähetystä säilytetään veloituksetta 4 päivää

Nouto liikkeestä - 0,00 €

 

 • Tilaus haetaan Helsingin liikkeestä ( Toinen linja 5 )
 • Noudettavissa yleensä samana tai viimeistään seuraavana päivänä (liikkeen aukioloaikojen puitteissa, ei sunnuntaina tai pyhinä)
 • Ei postikuluja

 

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

3. Toimitusten pakkaaminen

Käytämme lähetyksissämme kierrätys- ja uusiomateriaaleja kuten 100% uusiopaperipusseja, ylijäämä sanomalehtiä ja meille tulevissa toimituksissa käytettyjä pahvilaatikoita. Tämän vuoksi lähetystemme pakkausmateriaalit vaihtelevat jonkin verran. 

Kylmätuotteet pakkaamme kylmävaraajien kanssa. Kasviperäiset kylmätuotteemme säilyvät hyvin muutaman päivän kuljetuksen ajan mutta on tilaajan vastuulla noutaa toimitus mahdollisimman pian paketin saavuttua noutopaikkaan. Emme ota vastuuta mikäli kylmätuotteet pilaantuvat asiakkaan viivästyneen noudon takia. 


4. Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki. 

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

(Collector-)lasku tai tili.

 
5. Palautusoikeus

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön ja myyntikelpoinen. Veloitamme palautuskulut (4,90 €) tuotteiden palautuksesta. Jos alkuperäisen tilauksen summa laskee palautuksen jälkeen toimituskuluvapaan summan alle, veloitamme myös alkuperäisen tilauksen kohdalta hinnaston mukaiset toimituskulut. Ekolon hyväksymän reklamaation viallisista tuotteista tai muuten virheellisestä toimituksesta voi palauttaa veloituksetta. 

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen hakaniemi(a)ekolo.net tai puhelimitse numeroon 09 321 5535.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

 • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
 • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
 • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahdollisen erotuksen).
 • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

 Ilmoituksen jälkeen asiakaspalautus tehdään lähimpään Matkahuollon pakettipisteeseen.

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen hakaniemi(a)ekolo.net tai soittamalla 09 321 5535. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Pidätämme myös oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaan tilille.


7. Yhteystiedot

Ekokauppa Ekolo
Toinen linja 5
(postitusosoite: Porthaninkatu 1)
00530 Helsinki

puh. 09 321 5535

sähköposti: hakaniemi(a)ekolo.net