Mini Tuocha pu'er tee

Tuotekoodi: 3582810203262
Les Jardins de Gaïa
MiniTuochapuertee_3582810203262_1.jpg
MiniTuochapuertee_3582810203262_2.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 1,70 €
6,80 €
-20%
Ovh. 8,50 €
136,00 € / kg
Hinta voimassa 28.2.2019 asti.
Heti varastosta
Lähetysaika n. 2-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto Helsingin myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Pikkuruisten linnunpesien muotoon puristettu Pu'er tee.

Les Jardins de Gaia Mini Tuocha on pieneksi, linnunpesää muistuttavaksi palaksi puristettua pu'er-teetä. Gaian puerh on laadukas luomuteelaatu Kiinan majesteettisilta Yunnan-vuorilta. Pu'er on syvä musta tee, keisarillinen juoma, joka matalan kofeiinipitoisuudensa ansiosta sopii juotavaksi myös ilta-aikaan.

Voit käyttää koko palan kerralla, joilloin pu'er-juomaa tulee lähes koko päiväksi tai jakaa palan osiin.Yhdestä palasta voi siis hauduttaa usean kupillisen pu'er-juomaa.

Pakkaus: 12 puristetta

Ainesosat: tumma pu'er-tee* (100%). *=luomu

Lisätiedot: luomu, vegaaninen

Muinaisen juoman tarina

Pu'erin historia ylettyy 2 000 vuoden taakse, kun teetä kuljetettiin hevoskaravaaneilla Kiinan halki viittä eri päätietä pitkin. Käytetyin reitti alkoi Pu'er -nimisestä kaupungista. Teenmyyjät pinosivat säkit tiiviisti päällekkäin tilaa säästääkseen, ja huomasivat teen maistuvan aina paremmalta matkan lopussa. Tästä syntyi idea uudenlaiseen teenkäsittelymenetelmään, fermentointiin.

Viinin tapaan käsitelty tee

Vihreän teen tavoin puerhiä ei hapeteta lainkaan. Ainutlaatuista tälle teelle on fermentointi (maitohappokäyminen). Teelehdet kasataan kekoihin, peitellään, kostutetaan ja käännellään. Prosessi kestää 60 päivää, jonka jälkeen tee kypsytetään hienon viinin tapaan, kuukausien tai vuosien ajan. Kiinassa pu'er -teitä ryhmitelläänkin viinin tavoin vuoden ja kasvualueen mukaan. Parhaimmista, kypsimmistä teelevyistä maksetaan jopa tuhansia dollareita.

Tunne puerhin vaikutukset

Käymisprosessi lisää pu'erin jo ennestäänkin huimia antioksidantti- ja ravintoainemääriä. Pu'erit sisältävät 30% enemmän antioksidantteja (mm. polyfenoleja) kuin vihreät teet. Pitkästä käymisprosessista huolimatta siinä on kofeiinia yhtä vähän kuin vihreässä teessä, eli puolet vähemmän kuin kahvissa. Monet normaalisti teetä vieroksuvat kahvinjuojat ovat ihastuneet pu'erin voimakkaaseen, syvään ja maanläheiseen aromiin. Erinomaista vaihtelua kahville! Pu'er sisältää myös luontaisia maitohappobakteereja fermentointiprosessista johtuen.

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: -5%.

Asiakaspalvelu
nettikauppa@ekolo.fi
Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto Helsingin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 80,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,90 €