Ajankohtaiset uutiset

Uutiset 1 - 10  (Yhteensä 146)

5.1.2018 - TAMMIKUUN TALVI ALE JA UUTUUKSIA!

Tammikuussa Ekolossa on Talvi Ale ja tarjouksessa runsaasti erilaisia luomu- ja vegaanituotteita! Talvi Alesta löydät mm. Violife vegejuustoja, Bio Planete luomuöljyjä sekä Zuii luonnonkosmetiikkaa tarjoushinnoin. 

Tarkista kaikki Ekolon Talvi Alen tarjoustuotteet täältä.

UUTUUKSIA:

Uudet Nucao hamppuraakasuklaat täyttävät energiavarastosi yhdistämällä fiksusti ravintopitoisia ainesosia! Niiden sisältämät hampunsiemenet ja raakakaakao, sekä mm. lucuma ja acerola, tarjoavat runsaasti kivennäisaineita, vitamiineja, kasvipohjaisia proteiineja sekä omega-3-rasvahappoja ja antioksidantteja elimistösi käyttöön. Lisäksi Nucao raakasuklaat sisältävät vähintään 30% vähemmän hiilihydraatteja kuin muut vastaavat tuotteet, eikä niissä ole käytetty keinotekoisia lisäaineita, säilöntäaineita tai arominvahventeita. Kaikki Nucao -patukoiden ainesosat ovat luomua ja pakkaukset on valmistettu kompostoituvasta biomuovista sekä kierrätettävästä kartongista. Nucao äänestettiin vuoden 2017 parhaaksi uudeksi luomutuotteeksi Nordic Organic Food Fair -messuilla Malmössa. Nucao hamppuraakasuklaat löydät täältä.

Kotimaiset Arctic Warriors Sinni ja Mahti -eliksiirit, sekä Virkku ja Kerkkä jauheet ovat saapuneet Ekoloon! Sinni ruusujuuri-yrttieliksiiri on sekoitus ravinteikasta nokkosta sekä ruusujuurta, joka auttaa ylläpitämään henkistä ja fyysistä suorituskykyä. Mahti väinönputki-yrttieliksiiri sisältää nokkosen lisäksi vahvasti antibakteerista väinönputken juurta vastustuskyvyn lisäämiseksi. Virkku viherjauhesekoitus on kotimaisten yrttien täyskäsi sisältäen kuutta voimauttavaa ja ravitsevaa villiyrttiä ja kasvia. Kerkkä kuusenkerkkäjauhe tarjoaa tämän pohjoisen superfoodin ravinteikkuutta helpossa muodossa ympäri vuoden. Arctic Warriors eliksiirit ja jauheet valmistetaan käsin lappilaisista villinä kasvaneista ja paikallisten pienviljelijöiden kasvattamista raaka-aineista. Arctic Warriors -tuotteet löydät täältä.

Bio Planeten uutuuksina löydät Ekolosta nyt kaksi uutta gourmet -luomuoliiviöljyä. Hania Kreta -oliiviöljy on peräisin aurinkoiselta Hanian alueelta Kreetan luoteisosasta. Sen maku henkii Välimeren raikkautta ja pehmeyttä, ja se sointuu täydellisesti yhteen esimerkiksi tuoreiden kasvisten ja lämpimien kasvisruokien kanssa. Espanja -oliiviöljy tuo raikkaan tuulahduksen Iberian niemimaalta. Se on kypsä ja täyteläinen öljy, jonka voimakas välimerellinen maku sopii erinomaisesti lämpimiin kasvisruokiin, erityisesti sellerin kanssa. Maailman johtavat Biofach-luomumessut antoivat Bio Planeten Espanja -oliiviöljylle "BIOFACH Olive Oil Award 2016" -palkinnon tunnustuksena sen laadusta ja mausta! Kaikki Bio Planeten herkulliset luomuöljyt löydät täältä.

Vegaanisten Veggie Street -kasvistahnojen valikoimamme on saanut lisäystä uusista mauista! Kurpitsainen Hokkaido-cashew, mausteisen makea Papaija-curry sekä makean sinappinen Sinappi-agave ovat herkullinen vaihtotehto kun haluat kokeilla voileivän päälle jotain uutta! Täyteläiset tahnat valmistetaan ravinteikkaista luomuauringonkukansiemenistä ja -öljystä, sekä aidoista luomukasviksista, -hedelmistä ja -mausteista. Tuloksena on värikkäitä, kermaisia ja täynnä makua olevia herkkulevitteitä, jotka maistuvat tuoreilta ja kotona valmistetuilta. Muista myös muut suositut Veggie Street -tahnat, joista löytyy omansa niin perinteiseen kuin kokeilevampaankin makuun leivälle ja ruuanlaittoon! Kaikki Veggie Street -tuotteet löydät täältä.

22.12.2017 - EKOLON JOULULAHJA VILLILLE LUONNOLLE

Vuonna 2017 Ekolo antaa joululahjan susille ja orangeille. Suomalaiset sudet ja indonesialaiset orangit ovat tärkeä osa luonnon monimuotoisuutta. Turvaamalla kaikkien lajien selviytyminen parannetaan koko planeetan tulevaisuudennäkymiä.

Indonesian orangit saavat joululahjansa Sintang Orangutan Centerin kautta. Indonesiassa Borneon saarella toimiva Sintang Orangutan Center on voittoa tavoittelematon kansalaisjärjestö. Sen tehtävänä on orankien pelastaminen, kuntouttaminen ja palauttaminen takaisin luontoon. Sintang Orangutan Center kuntouttaa orangit kolmessa vaiheessa. Kun orangit saapuvat Sintangin orankikeskukseen, ne ovat usein huonokuntoisia, aliravittuja ja sairaita. Ne ovat menettäneet kotinsa ja niitä on saatettu pitää lemmikkeinä. Sintangin orankikeskuksessa ne saavat ensin tarvitsemaansa lääkinnällistä hoitoa, tottuvat syömään luonnollista ravintoa ja tutustuvat toisiin orankeihin. Vähitellen ne pääsevät harjoittelemaan myös sademetsässä tarvittavia taitoja, ruuan etsintää, ongelmanratkaisua ja pesänrakennusta. Tarpeeksi kuntouduttuaan orangit päästetään 58 hehtaarin harjoitusmetsään, jossa ne saavat omassa tahdissaan tutustumaan luonnolliseen elinympäristöön. Lopulta, kun orangit ovat metsäkoulussa oppineet selviytymään luonnossa, ne vapautetaan Saran-vuoria ympäröivään 300 neliökilometrin metsään. Tämä metsä on paikallisen Dayak-yhteisön suojeluksessa ja siellä kasvaa myös osa Red Ape arenga-sokeria tuottavista arengapalmuista.

Ekolon joululahja Suomen susille kanavoidaan Luonto-Liiton susiryhmän kautta. Luonto-Liiton susiryhmä levittää tietoa sosiaalisesta ja perhekeskeisestä sudesta, pyrkii vaikuttamaan asenteisiin sekä vähentämään turhaa pelkoa ja vihaa sutta kohtaan. Ryhmä on osallistunut kotieläimiä suojaavien susiaitojen rakentamiseen ja järjestänyt muun muassa jälkiretkiä Suomessa ja ulkomailla. Susiryhmän jäsenet toimivat vapaaehtoisesti ja tasa-arvoisesti suden ja muiden suurpetojen suojelun edistämiseksi. Toiminnan ja tiedottamisen pääpainona on tällä hetkellä susiin ja muihin eläimiin kohdistuvan salametsästyksen torjunta sekä myönnettyjen sudentappolupien asianmukaisuuden seuraaminen ja niihin reagoiminen.

Ekolo on yli 50 pienosakkaan - järjestöjen, yritysten ja yksityisten ihmisten - perustama sosiaalinen yritys, jonka toiminnan tavoitteena on edistää kestävää kulutusta ja tuotantoa. Ohjaamme vuosittain osan varoistamme ympäristö- ja eläinsuojelujärjestöjen tukemiseen. Toimintavuosiemme varrella olemme tukeneet muun muassa Luontoliittoa, Animaliaa, Luonnonperintösäätiötä, Oikeutta Eläimille -järjestöä, Sea Shepherdia, Oceanic Preservation Societya, Punaista Ristiä sekä Suomen Pakolaisapua, ja lahjoittaneet tuhansia euroja Afrikan Sarven nälänhädän lievittämiseen vuonna 2011.

4.12.2017 - JOULUKUISIA TARJOUKSIA!

Joulukuussa kuukauden tuotteena ja -20% tarjouksessa ovat Les Jardins de Gaïa Premium irtoteet. Ne ovat korkealaatuisia luomuteesekoituksia, joista löytyy omansa niin mustan, vihreän, valkoisen kuin oolong-teen ja rooiboksen ystäville. Osa teistä on premiumversioita tutuista, suosituista Gaïan teelaaduista, kuten valkoinen White Monkey ja vihreä Sencha -tee, mutta sarjassa on myös uusia sekoituksia, kuten Great Taste -tähden voittanut, päärynällä ja seljankukalla maustettu Pick a Pear -vihreätee.

Les Jardins de Gaïa tekee aktiivisesti työtä edistääkseen luomuviljelyä, reilua kauppaa ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Gaïa tekee pitkäaikaisia sopimuksia viljelijöiden kanssa ja auttaa luomaan taloudellista vakautta mm. ennakkomaksuilla ja hinta- ja ostomäärätakuilla. Gaïa tukee myös pieniä osuuskuntia ja paikallisia hankkeita ympäristön ja ihmisten hyväksi.

Premium luomuteet on pakattu upeaan kartonkipakkaukseen, joten ne ovat myös tyylikäs ja arvostettu lahja teestä nauttivalle!
Les Jardins de Gaïa Premium teet löydät nettikaupastamme täältä

Govindan vegaaniset ja gluteenittomat makeiset ovat intialaistyyppisiä, leivosmaisen pehmeitä ja meheviä herkkupalloja, jotka on valmistettu luomuhedelmistä, -pähkinöistä ja -siemenistä sekä superfood-aineksista. Ekolon Govinda -makeisvalikoima on saanut juuri nyt joulun allla lisäystä uusista herkullisista mauista, ja sen kunniaksi sekä uudet, että vanhat Govindan naposteltavat ovat kuukauden tuotteina -20%. Makeisten lisäksi uutena herkkuna ovat myös tamarisoijakastikkeella maustetut paahdetut luomumantelit, jotka ovat nousseet heti myös ekololaisten suosikiksi. Kaikki Govindan naposteltavat ovat vegaanisia ja gluteenittomia, osa lisäksi raakalaatuisia, joten ne ovat varma hittituote joulun herkutteluun ruokavaliosta riippumatta! Govindan makeiset löydät täältä ja tamarimantelit täältä.

Joulukuun kuukauden tuotteena ovat myös lukuisia palkintoja niittäneet, ja ympäri maailmaa hurmanneet Chocolate and Love -suklaat. Nämä niin makunystyröitä kuin silmiä kauniilla kääreillään hellivät suklaat ovat todellisia hyvän mielen herkkuja ja tämän kuun ajan -20% tarjouksessa!

Chocolate and Love-sarjaan kuuluu seitsemän erilaista suklaata joista kaksi makua on maustamattomia ja viisi maustettu mm. kahvilla, appelsiinilla ja mintulla. Suklaat ovat myös vegaanisia lukuunottamatta Seasalt & Caramel- sekä Creamy Dark-makuja.

Yritys Chocolate and Loven taustalla on sveitsiläis-tanskalaisen pariskunnan perustama ja nimensä mukaisesti saanut alkunsa rakkaudesta. Chocolate and Loven perusarvoihin kuuluu eettisesti ja Reilun kaupan periaattein tuotettujen, jäljitettävien luomulaatuisten raaka-aineiden käyttö. Ekologisuus ja vastuullisuus on otettu huomioon myös biohajoavista materiaaleista valmistetuissa pakkauksissa sekä energian ja polttoaineen käytön minimoinnissa koko tuotantoprosessissa. Tämän kaiken lisäksi yritys tukee sademetsien uudelleenistutustyötä WeForest.org- järjestön kautta. Chocolate and Love luomusuklaat löydät täältä.

Red Ape arenga-palmusokeri on ekologinen, terveellinen ja monikäyttöinen sokeri, joka valmistetaan Indonesian sademetsissä kotoperäisenä kasvavan arengapalmun mahlasta. Nyt joulukuussa arenga-palmusokeri on kuukauden tuotteena -20% tarjouksessa. Sen maku on hieman karamelliin vivahtava ja se sopiikin kaikkeen makeutukseen korvaamaan valkoista sokeria. Arenga-palmusokerin vaikutus verensokeriin on pienempi kuin tavanomaisella sokerilla ja sen glykeeminen indeksi on samalla tasolla täysjyväleivän ja ruskean riisin kanssa. Lisäksi se sisältää runsaasti mm. rautaa, magnesiumia ja kaliumia.

Arenga-palmusokeri on myös ekologista ja eettisesti tuotettua: arengapalmua ei voida kasvattaa viljelmillä tai plantaaseilla vaan kasvaakseen se tarvitsee sademetsää ympärilleen. Red Ape maksaa sokerin raaka-aineesta hyvän hinnan paikallisille pienviljelijöille, mikä tarjoaa heille elinkeinon ja kannustaa vaalimaan sademetsää. Samalla suojellaan myös mm. orangin uhattuna olevaa elinympäristöä!
Red Ape arenga-palmusokerin löydät täältä.

Terra Madre on luottomerkki aitojen ja laadukkaiden luomumausteiden takana. Terra Madre -mausteet valmistetaan ainoastaan luomuraaka-aineista ilman lisä- tai täyteaineita. Joulukuussa Ekolo tarjoaa sarjan glögi- ja piparkakkumausteen kuukauden tuotteina -20%. Glögimauste on jouluinen sekoitus mm. kanelia, appelsiininkuorta ja inkivääriä, ja sillä voidaan maustaa mehuja glögijuomaksi tai valmistaa lämmitävää hehkuviiniä. Piparkakkumauste on tuttu sekoitus joulun luomumausteita käytettäväksi paitsi piparkakuissa, myös muissa jälkiruoissa tuomassa jouluista makua. Terra Madre glögimausteen löydät täältä ja piparkakkumausteen täältä.

Cocoan vegaaniset luomuvalkosuklaat ovat suussasulavan ihastuttava uutuus! Kuukauden tuotteina ne ovat joulukuun ajan myös -20% tarjouksessa. Valkosuklaamakuja on kaksi: kirsikkavalkosuklaa, jossa makea ja kermainen valkosuklaa yhdistyy sopivan kirpeisiin luomukirsikoihin, ja pistaasi-merisuolavalkosuklaa, joka on herkullinen sekoitus makeaa, pähkinäistä ja suolaista. Cocoa valkosuklaat löydät täältä.

Lifefood raakavalkosuklaa on käsinvalmistettu suklaa paahtamattomasta kaakaosta, taatelista, raikkaasta sitruunasta ja rouskuvasta mantelirouheesta, ja nyt joulukuussa kuukauden tuotteena -20%. Aineksia ei ole kuumennettu yli 42 °C, joten kaikki ravitsemukselliset ominaisuudet, kuten entsyymit, vitamiinit, mineraalit ja ravintoaineet ovat tallella - herkullisessa muodossa! Lifefood raakavalkosuklaan löydät täältä.

Helsinkiläisen Goodion suositut ja hienostuneen herkulliset luomuraakasuklaat ovat Ekolossa joulukuun ajan tutustumistarjouksessa -10%. Suklaat valmistetaan hellävaraisesti käsin, säilyttäen näin mahdollisimman paljon raakakaakaon ja muiden luomu- ja villinä kasvaneiden ainesten ravintoaineita. Goodion suklaat ovat myös herkullinen ja kompaktin kokoinen lahja: ne sopivat vaikka kirjekuoreen joulukortin väliin! Goodion raakasuklaat löydät täältä.

24.11.2017 - COLOURFUL FRIDAY - AUTA ORANKIA, SUOJELE SUTTA!

Perjantaina 24.11. Ekolossa vietetään erityisen värikästä ja hyvää tekevää päivää: ostamalla kampanjatuotteita -10% alennuksella myymälöistämme tai verkkokaupastamme, tuet paitsi aidosti vastuullisten yritysten luonnon ja ihmisen hyvinvointia edistävää missiota ja hankkeita, myös suden ja orangin suojelua, sillä Ekolo lahjoittaa 10% tuotteiden perjantain myynnistä Luonto-Liiton Susiryhmälle ja Sintang Orangutan Rescue Centerille!

Kampanjatuotteena ovat kaikki Les jardins de Gaïa luomuteet! Les Jardins de Gaïa tekee aktiivisesti työtä edistääkseen luonnonmukaista viljelyä sekä reilua kauppaa ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Gaïa tekee pitkäaikaisia sopimuksia viljelijöiden kanssa ja luo taloudellisen vakauden mm. ennakkomaksuilla ja hinta- ja ostomäärätakuilla sekä tukee pieniä osuuskuntia ja paikallisia hankkeita ympäristön ja ihmisten hyväksi. Reilun kaupan projekteja on käynnistetty Intiassa, Kiinassa, Afrikassa ja Itä- ja Kaakkois-Aasiassa.

Lahjoitamme jokaisen perjantaina 24.11. myydyn Les Jardins de Gaïa -teen hinnasta 10 % erittäin uhanalaisen suden suojelutyöhön Suomessa Luonto-Liiton susiryhmän kautta. Suomessa elää vain noin 150-180 sutta ja laji onkin luokiteltu koko 2000-luvun ajan erittäin uhanalaiseksi lajiksi. Silti kannan kehitys on ollut laskusuunnassa jo useamman vuoden ajan, eikä käännekohtaa ole näkyvissä. Tärkeimpänä yksittäisenä syynä kannan hupenemiselle on susien salametsästys. Susiryhmä on Luonto-Liiton toimintaryhmä, joka levittää tietoa sosiaalisesta ja perhekeskeisestä sudesta, pyrkii vaikuttamaan asenteisiin sekä vähentämään turhaa pelkoa ja vihaa sutta kohtaan.

Kampanjatuotteena on myös Red Ape arenga-palmusokeri. Red Ape Arenga-palmusokeri on uskomattoman ekologinen ja terveellinen sokeri, joka valmistetaan Indonesian sademetsissä kotoperäisenä kasvavan arengapalmun mahlasta. Indonesian sademetsät ovat luonnon monimuotoisuuden värikäs aarreaitta. Niitä uhkaavat kuitenkin toistuvat metsäpalot, jotka kiihdyttävät ilmastonmuutosta, heikentävät ihmisten terveyttä ja tuhoavat orankien asuinympäristöjä. Metsäpaloja syttyy usein kaskeamisen yhteydessä, kun sademetsää muokataan viljelymaaksi sellupuulle tai öljypalmuille. Kun toimeentulo on epävarmaa, moni tuntee houkutusta myydä metsää palmuöljy-yhtiölle tai raivata se riisi- tai kumipuuviljelmäksi. RED APE tarjoaa tähän tilanteeseen ratkaisun: Se maksaa hyvän hinnan arenga-palmun mahlasta. Kuusi arengapalmua tuottaa tarpeeksi tuloja yhdelle perheelle ja luo kannustimen sademetsän suojelemiseen. Arenga-sokeripalmu nimittäin kasvaa sademetsässä, ei viljelmillä kuten öljypalmu ja kookospalmu. Kun metsästä tulee tulonlähde, se kannattaa säästää.

Ekolo lahjoittaa jokaisen perjantaina 24.11. myydyn Red Ape Arenga-palmusokerin hinnasta 10 % Indonesiassa Borneon saarella toimivalle Sintang Orangutan Rescue Centerille, joka pelastaa ja kuntouttaa orankeja ja palauttaa ne lopulta takaisin luontoon.

15.11.2017 - MARRASKUUN TARJOUKSIA!

Provamelin uusi makeuttamaton luomukaurajuoma on valmistettu eurooppalaisesta luomukaurasta ja siinä on merileväpohjainen kalsiumlisä (120mg/100ml). Lasillinen (250ml) kattaakin 37% kalsiumin saannin vuorokautisesta vertailuarvosta. Nyt marraskuussa tarjoamme Provamel kauramaidon kuukauden tuotteena -20%. Täyteläisen pehmeän makuinen juoma sellaisenaan, sopii hyvin myös esimerkiksi kahvin joukkoon, smoothieihin tai vaikka puuroon. Provamelin kaurajuoma on paitsi luomutuotettu myös hiilidioksidineutraali - ekologisempaa kaurajuomaa saakin hakea! Provamel kaurajuoman löydät nettikaupastamme täältä.

Kasviproteiinijauheet ovat herkullisista luomuöljyistä tunnetun Bio Planeten uusin tuoteryhmä ja nyt marraskuussa ne ovat Ekolon kuukauden tuotteina -20%. Kasviproteiinijauheet ovat Bio Planetelle hyvin luonnollinen tuote kasviöljyjen rinnalla, sillä proteiini- ja kuitupitoinen aines on se mitä jää jäljelle, kun öljy puristetaan pähkinöistä ja siemenistä. Valikoimaamme kuuluvat kurpitsansiemenjauhe, jonka proteiinipitoisuus on huimat 59%, pellavansiemenjauhe, joka sisältää proteiinia 33%, sekä Breakfast Champion aamiaisproteiinijauhe, joka pellavansiemenjauheen lisäksi koostuu herneproteiinista, antioksidanttisesta aroniamarjasta ja mustikasta sekä luomuappelsiininkuoresta. Proteiinin (31%) lisäksi tämä helppo ja ravinteikas aamupalasekoitus sisältää kaikkia välttämättömiä aminohappoja ja on myös mm. kalsiumin, sinkin, foolihapon, B6-vitamiinin, magnesiumin ja raudan lähde. Kuitupitoiset Bio Planete kasviproteiinijauheet ovat gluteenittomia, joten ne sopivat myös erinomaisesti gluteenittomaan leivontaan! Löydät Bio Planeten proteiinijauheet täältä.

Numin kurkumateet ovat täydellinen, lämmittävä ja energisoiva juoma marraskuulle! Tässä kuussa ne ovat Ekolossa myös kuukauden tuotteina -20%. Numin sarjassa on kolme erilaista kurkumahauduketta: luomukurkuman lisäksi pehmeää rooibosta ja honeybushia sisältävä Amber Sun, aromaattisesta sitruunaverbenasta ja limetistä makua saava Golden Tonic, sekä kolmen superjuuren, kurkuman, inkiväärin ja lakritsan Three Roots. Numi kurkumateet sisältävät runsaasti aitoa luomukurkumaa, sekä luomuyrttejä, -kasveja ja -mausteita. Kurkumalla, ja sen sisältämällä kurkumiinilla, tiedetään olevan mm. antioksidanttisia, antibakteerisia ja tulehdusta torjuvia ominaisuuksia. Kurkumahaudukkeita kannattaakin kokeilla myös esimerkiksi vilustimisen oireiden hoitoon. Kurkumateen lisäksi on Numilta marraskuun kuukauden tuotteina -20% myös Lähi-Idästä peräisin oleva, vahvan sitruksinen ja aurinkokuivatuista limeteistä valmistettu Dry desert lime, sekä vihreää teetä ja paahdettua riisiä yhdistävä, japanilainen Toasted Rice, joka tunnetaan myös perinteisellä nimellään genmaicha.

Kaikki Numin teet ovat luomua, reilusti tuotettuja ja sisältävät vain aitoja teelehtiä, yrttejä ja kasveja. Lisäksi pakkaukset ja valkaisemattomat teepussit on valmistettu biohajoavista ja osittain kierrätetyistä materiaaleista. Kaikki Numi luomuteet löydät täältä.

Provamel suklaasoijajuoma on helppo välipalajuoma joka maistuu niin aikuisille kuin lapsillekin! Marraskuun ajan suklaasoijajuoma on Ekolossa kuukauden tuotteena -20%. Luomusuklaasta, -soijamaidosta ja raakaruokosokerista valmistettu täyteläisen suklainen herkku sopii hyvin myös kuuman kaakaojuoman valmistukseen. Provamel maidot ovat paitsi vegaanisia ja luomua myös hiilidioksidineutraaleja. Provamel suklaasoijajuoman löydät täältä.

Rebel Kitchen luomukookosmylkit ovat valmiita kasvimaitojuomia, jotka on valmistettu luomukookosmaidosta, -taatelinektarista ja raikkaasta lähdevedestä. Nyt marraskuussa ne ovat kuukauden tuotteina -20% tarjouksessa! Makuina mylkeissä ovat mausteinen chai, suussasulava suklaa sekä paahteinen kahvi. Rebel Kitchen mylkit ovat maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia eivätkä ne sisällä pähkinää, lisättyä sokeria tai lisä- ja säilöntäaineita. Rebel Kitchen mylkit löydät täältä.

Provamel luomusoijakerma on hyvä kasviperäinen vaihtoehto ruuanlaittoon tuomaan kermaista täyteläisyyttä esimerkiksi kastikkeisiin, keittoihin ja laatikkoruokiin. Marraskuun ajan tarjoamme Provamel soijakerman kuukauden tuotteena -20%. Sen sisältämästä rasvasta (18%) vain 2,2% on kovaa rasvaa. Provamel soijakerma on helppo tapa myös sekasyöjille lisätä kasviperäisiä tuotteita ruokavalioon ja nauttia samalla kermaisista ruokalajeista. Provamel soijakerman löydät täältä.

Koko Laveran laaja ja uudistunut meikkivalikoima on nyt marraskuussa Ekolossa kuukauden tuotteena -20%. Värikosmetiikkasarjasta löytyvät tuotteet meikin pohjustuksesta, silmä- ja huulimeikkiin sekä viimeistelyyn. Laveran sertifioitu luonnonkosmetiikka valmistetaan ympäristöystävällisesti Saksassa itse tuotetuista kasvi- ja luomuraakaineista. NaTrue -sertifiointi takaa turvallisuuden, sillä se edellyttää että kosmetiikka ei sisällä esimerkiksi synteettisiä hajusteita, väriaineita, pehmittimiä, stabilointi- tai säilöntäaineita, parabeeneja, ftalaatteja, mineraaliöljyjä tai hormoonihäiritsijöitä. Lisäksi sarjasta löytyy runsaasti kokonaan vegaanisia vaihtoehtoja. Laveran värikosmetiikan löydät täältä.

6.10.2017 - LOKAKUUN TARJOUKSIA JA UUTUUKSIA

Cocoan suositut raakasuklaalla päällystetyt hedelmät ja pähkinät ovat suussasulava vegaaninen, gluteeniton ja raakalaatuinen luomuherkku! Nyt lokakuussa Ekolo tarjoaa Cocoan raakasuklaapussit kuukauden tuotteena -20%. Ravinteikkaat mantelit, viikunat, inka- ja mulperinmarjat, sekä cashew- ja parapähkinät saavat täyteläisen kuorrutteen raakasuklaasta, jota ei ole kuumennettu tai paahdettu yli 45 asteen, joten siinä on mahdollisimman paljon kaakaon hyvää tekeviä ravintoaineita tallella. Perulainen Criollo-lajikkeen luomuraakakaakao sisältää erityisen runsaasti magnesiumia, rautaa, fosforia, kaliumia, antioksidantteja ja flavonoideja. Makeutukseen on käytetty aromikasta kookospalmusokeria. Varoitus! Näiden terveellisten herkkupalojen tiedetään olevan myös erittäin koukuttavia. Kaikki Cocoan tuotteet löydät täältä.

Mintun raikkautta syyspäivään! Lokakuun kuukauden tuotteina ovat myös Karma piparminttu-kombucha ja minttusuklainen Ganefryd -raakapatukka -20%. Näistä syntyy täydellinen, terveellinen ja piparminttuisen raikas välipala-kombo!  

Virkistävä piparminttu on hyvän makuisten ja laadukkaiden Karma luomukombuchojen uusin maku Ekolossa. Kombucha on sokerilla makeutetusta mustasta teestä fermentoimalla valmistettu probioottinen juoma. Fermentoinnin seurauksena kombuchajuomaan syntyy suolistoystävällisten probioottien lisäksi elimistölle hyödyllisiä entsyymejä ja happoja. Kombuchalla onkin hyvää tekevä vaikutus suolistollemme ja sitä kautta koko kehollemme ja sen vastustuskyvylle. Fermentoinnin jälkeen Kombuchan sokeripitoisuus on hyvin alhainen, joten se on myös lähes sokeriton virvoitusjuoma. Karma luomukombuchat valmistetaan 100 % luonnonmukaisesti ja niillä on myös reilun kaupan Ecocert Fair Trade -merkki. Lisäksi valmistuksen aikana syntyneet hiilidioksidipäästöt kompensoidaan 100%. Karma piparminttu kombuchan löydät täältä.


Tanskalaiset gluteenittomat ja vegaaniset Ganefryd -raakapatukat valmistetaan aidoista luomuaineksista: täyteläisestä taatelista, kookoksesta, raakakaakaosta sekä kookos- ja manteliöljystä ilman lisä- tai säilöntäaineita tai lisättyä sokeria. Kuukauden tuotteena lokakuussa on uusin, minttusuklaan makuinen Ganefryd -patukka. Sen maku viimeistellään aidolla luomupiparminttuöljyllä. Jokaista ostettua Ganefryd-raakapatukkaa kohden valmistaja lunastaa yhden neliömetrin Etelä-Amerikan sademetsää luonnonsuojelualueeksi! Ganefryd mintturaakapatukan löydät täältä.

Ekolon luomu- ja raakalaatuinen, hyvältä maistuva keltainen macajauhe on myös lokakuussa kuukauden tuotteena, ja tarjouksessa -20%. Maca on ainoastaan korkealla Andien vuoristossa kasvava, erittäin ravinteikas juurikas, jota on käytetty ravintona ja luonnonlääkkeenä vuosituhansia. Macalla tiedetään olevan positiivinen vaikutus fyysiseen kestävyyteen ja psyykkiseen sietokykyyn, sekä kehon testosteroni- ja estrogeenituotantoon. Macan viljelyssä ei käytetä torjunta-aineita ja sadonkorjuu tehdään käsin. Ekolon keltainen macajauhe on miedon makuista, ja sitä on helppo lisätä esimerkiksi smoothieihin, mehuihin tai myslin sekaan. Ekolon macajauheen löydät täältä.

Vivanin vegaaninen ja herkullisen rapea mansikkavalkosuklaapatukka tuo mansikan kesäisen maun syksyn keskelle! Nyt lokakuussa se on myös kuukauden tuotteena -20%. Vaaleasta riisimaitosuklaasta valmistetussa luomupatukassa on mukana pieniä vohvelin palasia, mansikan makeutta sekä aitoa bourbon-vaniljaa. Ehdottomasti maistamisen arvoinen makea vegaaninen herkku valkosuklaan ja mansikan ystäville! Vivani mansikkavalkosuklaapatukan löydät täältä.

Ekoloon juuri saapuneet, luonnolliset Ecodenta hammastahnat ovat lokakuussa tutustumistarjouksessa -10%!  Sarjaan kuuluvat hiiltä sisältävä valkaiseva hammastahna, kariesta ehkäisevä kanelitahna, hammaskiveä ja plakkia ehkäisevä kookos-sinkkitahna, vihlovien hampaiden ja herkkien ikenien suola-kaliumsitraattitahna sekä luonnollisesti värjäytymiä vaalentava papaijahammastahna. Kaikki Ekolon valikoimissa olevat Ecodenta hammastahnat ovat vegaanisia, kookos-, suolakaliumsitraatti- ja papaijahammastahnat lisäksi Ecocert- luomusertifioituja. Uudet Ecodenta tuotteet löydät täältä.

On taas se aika vuodesta, kun on hyvä kiinnittää erityistä huomiota käsien ihon hoitoon. Kylmä ulkoilma, kuiva sisäilma ja käsien pesu laittavat ihon kovalle koetukselle talvella. Varaudu tulevaan talveen hoitamalla käsiä ja kynsinauhoja säännöllisesti esimerkiksi Laveran -10% tutustumistarjouksessa olevilla herkän ihon Basis Sensitiv -käsivoiteella, ikääntynyttä ihoa hellivällä karpalo-arganvoiteella tai käsiä ja kynsinauhoja hoitavalla Hand & Cuticle -voiteella. Jos kädet pääsevät talvella oikein huonoon kuntoon, pelastaa Laveran paksu, mutta silti hyvin imeytyvä SOS -käsivoide. Laveran käsivoiteet ovat NaTrue -sertifioitua luonnonkosmetiikka ja Ekolon valikoimissa olevat tuotteet lisäksi vegaanisia. Laveran käsivoiteet löydät täältä.

Suosittu Boris-juoma sai uuden pakkauksen -  sisältä se on täynnä tuttua suolistoa hellivää tehoaan! Nyt lokakuussa se on myös Ekolon tutustumistarjouksessa -10%.  Borisjuoma valmistetaan kotimaisista juureksista, marjoista ja villiyrteistä hapattamalla, jonka ansiosta se sisältää runsaasti pro- ja prebiootteja, entsyymejä sekä flavonoideja. Se on sokeroimaton ja lisäaineeton tehojuoma, jossa on n. 14 miljoonaa elävää ja kiinnittymiskykyistä maitohappobakteeria grammassa. Probiootit estävät taudinaiheuttajien kiinnittymisen suolistoon ja prebiootit tukevat niitä tässä tehtävässä. Boris-juoman pH on hapan (3,2) ja tämän ansiosta maitohappobakteerit selviävät mahalaukun läpi ilman että vatsahapot, ruuansulatusentsyymit ja sappihapot tuhoavat niitä matkalla kohti suolistoa. Boris-juoman löydät täältä.

Guru Snack gluteenittomat ja vegaaniset luomugranolat ovat saapuneet Ekoloon! Guru Snack -granolat valmistetaan käsityönä Tanskassa hellävaraista kuivatusta käyttäen ja säilyttäen näin raaka-aineiden ravintoarvot mahdollisimman hyvin. Granolat sisältävät mm. auringonkukansiementä, rusinaa, cashewpähkinää ja kookosta, sekä mausta riippuen myös marjoja tai raakakaakaota, ilman lisättyä sokeria. Guru Snack luomugranolat maistuvatkin koko perheelle aidosti terveellisenä aamu-, ilta- tai välipalana esimerkiksi kasvimaidon tai jogurtin kera. Uudet granolat löydät täältä.

Urtekramin suosittu ja laaja luomutuotteiden valikoimamme on saanut lisäystä uusista ihon- ja hiustenhoitotuotteista.  Hoitava ja kosteuttava Nordic berries -sarja hyödyntää vitamiini- ja antioksidanttirikkaita tyrniä, mustikkaa, karpaloa ja ruusunmarjaa, sekä mm. hyaluronihappoa ja pajunkuoriuutetta. Sarjasta löytyy tuotteita vartalolle ja hiuksille, kuten kätevä hoitoainesuihke. Nordic Berries tuotteet löydät täältä.

Miehille Urtekramilta on saapunut uutuutena hoitavaa Aloe veraa, baobabia ja lakritsanjuurta sisältävät suihkushampoo, kosteusvoide kasvoille ja vartalolle, sekä voidemainen roll-on deodorantti. Tuoksuna miesten sarjassa on miellyttävän mausteinen kataja. Urtekram Men -sarjan löydät täältä.

5.9.2017 - TARJOUKSIA JA UUTUUKSIA SYYSKUULLE

Viettelevän suklaiset Ichoc Expedition -suklaat ja Vivanin kaakaojuomarouhe tuovat lämpöä ja mielihyvää viileään vuodenaikaan. Syyskuun kuukauden tuotteina ne ovat nyt -20% tarjouksessa! Ichoc Expedition suklaat ovat täyteläisen tummia ja makeutettu puhdistamattomalla kookossokerilla. Expedition -makuina ovat Sunny Almond, jossa tumma mantelinougat kohtaa rapeat mantelipalat, sekä Jungle Bites, jossa tumman suklaan villitsee tiikeripähkinät ja kaakaonibsit. Vivani Hot chocolate -kaakaorouheella taas valmistat suklaisen kaakaojuoman aidosta suklaasta. Hot Chocolate -rouhe on oikeastaan luomusuklaata helposti kuumaan veteen tai kasvimaitoon liukenevassa rouhemuodossa. Siksi se sopiikin kaakaon lisäksi hyvin myös esimerkiksi jälkiruokiin ja leivosten koristeluun. Molemmat Ekolon suklaiset kuukauden tuotteet ovat luomua, vegaanisia ja mieltä lämmittävän herkullisia! Ichoc Expedition suklaat löydät nettikaupastamme täältä ja Vivanin kaakaojuomarouheen täältä.

Kesän jälkeen, ilmojen viiletessä kuumat juomat maistuvat taas erityisen hyviltä. Les Jardins de Gaïan laajassa ja hienostuneen makuisessa luomuteevalikoimassa on myös erilaisia haudukkeita teepusseihin pakattuina. Nyt syyskuussa ne ovat myös kuukauden tuotteina ja -20% tarjouksessa. Pussiteevalikoimasta löytyy omansa niin valkoisen, vihreän, mustan, oolongin, rooiboksen kuin matén ystäville. Erikoissekoituksina Les Jardins de Gaïa tarjoaa hyvän yön Bonne Nuit -yrttiteen sekä Maman Baby -imetysteen. Les Jardins de Gaïan luomuteet on tuotettu reilun kaupan periaattein yhteistyössä pienten teentuottajayhteisöjen kanssa ympäri maailmaa. Les Jardins de Gaïa pussiteet löydät täältä. Lue lisää Les Jardins de Gaïa teestä ja erityislaatuisesta yrityksestä sen takana täältä.

Planet Pure toi keväällä markkinoille erityisesti joogamattojen huoltoon ja puhdistukseen suunnitellun puhdistussuihkeen. Syyskuussa joogamattosuihkeet ovat kuukauden tuotteina -20% tarjouksessa. Planet Pure joogamattosuihke sopii kaikille non slip -matoille ja poistaa likaa ja rasvaa sekä desinfioi kevyesti. Etuna yleispuhdistusaineisiin on suihkeen nopea kuivuminen, joten maton voi rullata heti puhdistuksen jälkeen. Joogamattosuihke suihkutetaan suoraan matolle ja pyyhitään kevyesti liinalla. Kaikkea puhdistusainetta ei tarvitse saada pyyhittyä pois, sillä joogamattosuihke ei jätä mattoa tahmeaksi. Joogamattosuihkeet, kuten muutkin suositut Planet Pure -puhdistusaineet, sisältävät vain luonnollisia kasvipohjaisia ainesosia ja ovat 100% biohajoavia. Planet Pure -joogamattosuihkeessa on valittavana kaksi tuoksua, rosmariini ja veriappelsiini, sekä kaksi eri kokoa, 510 ml suihkepullo ja 50 ml matkakoko, joka kulkee helposti mukana kaikkialla missä joogamattosikin! Joogamattosuihkeet löydät täältä.

Govindan uudet Quinoa-Quickit ovat ravinteikkaita, gluteenittomia ja nopeita kvinoalisukkeita aterialle ja nyt syyskuussa kuukauden tuote -tarjouksessa -20%. Kvinoa sisältää kaikkia ihmisen tarvitsemia aminohappoja juuri oikeassa suhteessa, sekä runsaasti mm. kuitua, fosforia, rautaa ja magnesiumia. Valkoisen luomukvinoan lisäksi Quinoa-Quick Maya sisältää punaista ja mustaa kvinoaa, riisiä sekä kikhernettä, Quinoa-Quick Inka punaista linssiä ja porkkanaa. Kokeile näitä helppoja sekoituksia myös ruokaisaan pataan vaikka syyskauden juuresten kanssa! Govindan Quinoa-Quickit löydät täältä.

Cultivator's hiusvärien raaka-aineet ovat 100% luonnosta ja sen lisäksi sertifioitua luomua. Tämän ansiosta Cultivator's on yksi luonnonmukaisimmista ja turvallisimmista hiusvärisarjoista markkinoilla. Syyskuussa Cultivator's kasvihiusvärit ovat tutustumistarjouksessa -10%. Nämä suositut hiusvärit ovat saaneet myös paljon kiitosta mm. luonnonkosmetiikkaan keskittyvissä blogeissa värin pysyvyydestä, hoitavuudesta ja helppokäyttöisyydestä. Väreissä käytetään perinteisen punaisen hennan lisäksi esimerkiksi sinistä indigoa ja vaaleaa cassiaa, sekä hiuksia hoitavia yrttejä ja kasveja kuten kamomillaa ja aloe veraa. Cultivator's kasvivärit värjäävät ilman kemikaaleja tai hapetteita, joten niillä ei voi vaalentaa hiusta vaan muuttaa sävyä, tummentaa ja lisätä hiusten kiiltoa. Toistuva värjääminen lisää värin intensiteettiä ja kestävyyttä. Ekolon valikoimissa on 14 eri Cultivator's -sävyä ja myös oman sekoituksen tekeminen eri kasviväreistä on mahdollista. Cultivator's kasvihiusvärit löydät täältä.

Lavera on yksi tunnetuimmista ja luotetuimmista luonnonkosmetiikkasarjoista Euroopassa. Laveralta löytyy myös erityisesti miehille suunnattua kosmetiikkaa sekä vartalon- että kasvojen hoitoon. Sarjaan kuuluvat helppokäyttöiset 3 in 1 suihkushampoo, 24h deodorantti, partavaahto, kasvovoide sekä after shave-balsami. Syyskussa Ekolo tarjoaa Men Sensitiv -sarjan tuotteet tutustumistarjouksena -10%. Kaikki Laveran tuotteet ovat NaTrue -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja Ekolon valikoimissa olevat tuotteet lisäksi vegaanisia. Lavera Men Sensitiv -tuotteet löydät täältä.

Nurmen käsinvaletut, aromaterapeuttiset soijavahakynttilät ovat syyskuun tutustumistarjouksessa -10%. Ne palavat 90% puhtaammin kuin tavalliset parafiinikynttilät ja ovat siksi erityisen hellävaraisia hengityselimillemme. Myös Nurme soijakynttilöiden paloaika, 30-40 tuntia, on pidempi verrattuna tavallisiin kynttilöihin. Tuoksuina kynttilöissä on käytetty vain luonnon omia eteerisiä öljyjä. Summer Sun sisältää mm. sitruunaruohon ja bergamotin eteerisiä öljyjä ja sen tuoksu muistuttaa kesän runsaudesta. Harmonisoiva Nurme Secret tuo mieleen kukkakedon tuoksun ja Romantic Touch luo erityistä tunnelmaa mm. aistikkaan ylang-ylangin avulla. Kynttilät on valettu lasikuppeihin eivätkä ne sisällä väriaineita. Nurmen tuoksusoijakynttilät löydät täältä.

Joko olet kuullut Schmidt's -deodoranteista? Nämä alumiinittomat ja parabeenittomat stick-deodorantit ovat vakuuttaneet käyttäjänsä tehokkuudellaan, joka monien mielestä on luonnonkosmetiikan parhaimmistoa. Schmidt's deodorantit eivät vain estä hienhajua vaan pitävät myös kainalot kuivina koko päivän. Nyt Ekolon valikoimiiin on saapunut uusia naisellisia ja unisex -tuoksuja, sekä soodaton kookos-ananas deodorantti herkkäihoisille. Suosituinta lime-bergamot deodoranttia on nyt myös saatavana käsin levitettävänä lasipurkissa. Kokeile ja ihastu! Schmidt's uutuudet löydät täältä.

Georganics on uusi luonnonmukainen hampaiden ja suunhoidon sarja Ekolossa. Georganics -tuotteiden teho perustuu neitsytkookosöljyyn sekä aktiivihiileen, joka sitoo tehokkaasti epäpuhtauksia itseensä ja auttaa näin hampaita pysymään valkoisina. Ekolon valikoimissa ovat valkaiseva aktiivihiilijauhe, aktiivihiili-kookosöljy hammastahna sekä aktiivihiili-kookosöljysuuvesi, joka hyödyntää suosittua hampaiden valkaisun ja suunhoidon oil pulling -tekniikkaa. Georganics tuotteet löydät täältä.

10.8.2017 - ELOKUUN TARJOUKSIA JA UUTUUKSIA

Bonvitan herkulliset suklaapatukat, riisimaitovalkosuklaa sekä suklaakuorrutteiset keksit ovat elokuussa kuukauden tuotteena -20%! Bonvitan Bonbarr -suklaapatukoista löytyvät suositut vegaaniset versiot nougat-, kookos- ja maapähkinä-suklaapatukoista. Bonbarr -luomusuklaapatukat sopivat herkutteluun siinä missä muutkin versiot näistä klassikkopatukoista, mutta ovat luomua ja sisältävät ainoastaan kasviperäisiä ainesosia. Bonvita valkosuklaalevy sopii herkuttelun lisäksi erityisen hyvin myös vegaaniseen leivontaan ja jälkiruokiin, sillä se sulaa hyvin kuumennettaessa. Carobsuklaalla päällystetyt riisikakut, riisimaitosuklaalla kuorrutetut riisikakut ja tummasuklaa-kookosmaissikakut ovat omiaan kahvi- tai teehetken ilostuttajiksi. Ekolon valikoimissa olevat Bonvitan suklaaherkut ovat paitsi luomua ja vegaanisia myös gluteenittomia, ja niissä käytetty kaakao on tuotettu reilun kaupan periaattein. Bonvitan tuotteet löydät nettikaupastamme täältä.

Ekolon omissa luomuhampputuotteissa on hampun siemenen hyöty helpossa muodossa! Hampun siemen sisältää runsaasti mm. kuitua, proteiinia ja omega-rasvahappoja juuri sopivassa suhteessa. Aamu on hyvä aloittaa kuitupitoisella hamppumyslillä joka hampun lisäksi sisältää mm. kauraa, spelttiä ja ohraa sekä pähkinöitä tai hedelmiä mutta ei lainkaan lisättyä sokeria. Ekolon kierrepasta sisältää hampun lisäksi spelttiä ja spagetti luomudurumvehnää ja ne ovat proteiini- ja kivennäisainerikas vaihtoehto perinteiselle pastalle. Hamppupihviaineksesta loihdit helposti maukkaat ja proteiinipitoiset kasvispihvit tai pyörykät: jauheseokseen lisätään vain vesi ja taikina on valmista paistettavaksi. Hamppua sisältävät pastat, myslit ja hamppupihviaines ovat helppo ja maukas tapa nauttia arjessa hyvää tekevistä hampun siemenistä ja nyt elokuussa ne ovat kuukauden tuotteina -20%! Ekolon hampputuotteet löydät täältä

Ole hyvän suositut, kotimaiset ja ekologiset kodin siivous- ja pesuaineet ovat Ekoloissa elokuun ajan tutustumistarjouksessa -10%. Ole Hyvän tuotteet valmistetaan Haminassa ekosähköllä ja ne sisältävät ainoastaan välttämättömiä, kasviperäisiä ja nopeasti biohajoavia ainesosia. Sarjasta löytyvät tehokkaat puhdistajat niin keittiöön, kylpyhuoneeseen kuin yleiseen siivoukseen sekä pyykinpesuun. Uusimpana lisäyksenä sarjaan on mainiota palautetta niin asiakkailta kuin Ekololaisilta saanut sitruunaruoho konetiskijauhe. Pesuaineiden tuoksut tulevat aidoista eteerisistä öljyistä mutta sarjasta löytyy myös kokonaan hajusteettomia vaihtoehtoja. Ole Hyvän suosituimpiin pesuaineisiin on saatavana myös 1,8 litran täyttöpakkaus joka vähentää muovijätettä jopa 80% verrattuna 500 ml pakkaukseen. Ole Hyvän kodin pesuaineet löydät täältä.
 
Elokuussa Ekolo tarjoaa Laveran shampoot ja hoitoaineet tutustumistarjouksena -10%. Laveran hiustenhoitosarjasta löytyy omansa kaikille eri hiustyypeille sekä myös herkälle päänahalle. Tehonsa shampoot ja hoitoaineet saavat 100% luonnollisista kasviuutteista ja -öljyistä. Kaikki Laveran hiustenhoitotuotteet ovat Natrue -sertifioitua luonnonkosmetiikka, eläinkokeettomia ja Ekolon valikoimissa olevat tuotteet lisäksi vegaanisia. Hiustyypillesi sopivan Lavera shampoon ja hoitoaineen löydät täältä.

Nurme kosmetiikan ihoöljyt sisältävät ainoastaan luonnon öljyjä eivätkä lainkaan säilöntäaineita ja ne ovat nyt elokuussa tutustumistarjouksessa -10%. Ekolon valikoimissa ovat hiuksia, päänahkaa ja ripsiä hellivä risiiniöljy, ihon elastisuutta parantava makadamiaöljy sekä runsaasti beetakaroteenia sisältävä ja ihoa elvyttävä porkkanaöljy. Kätevä suihkepullo helpottaa öljyn levittämistä iholle tai hiuksiin. Nämä hoitavat ihoöljyt saavat päivettyneen ihon hehkumaan! Nurme ihoöljyt löydät täältä.

Violife vegehalloumi ja -sinihomejuusto ovat saapuneet Ekoloon! Näitä vegejuustoja on odotettu ja ne onkin otettu innostuneina vastaan niin asiakkaittemme kuin ekololaisten puolesta. Grill Me vegejuusto näyttää halloumilta, sulaa kuumennettaessa kuten halloumi ja maistuu ihanan suolaiselta grillijuustolta. Se sopii erinomaisesti grillaamiseen ja salaatteihin tai mihin vaan halloumin maidottomaksi korvaajaksi. Violife Blu sopii sen sijaan erityisesti pizzan tai pastan höysteeksi - tai vaikka crackereiden kanssa nautittavaksi! Violife tuotteet eivät sisällä allergeeneja, GMO-ainesosia ja ne ovat lisäksi gluteenittomia. Kaikissa Violife -vegejuustoissa on nyt myös B12 -vitamiinilisä! Violife uutuudet löydät täältä.

Uutuutena Ekoloissa on myös Bio Planeten helppokäyttöinen, vain kasviperäisiä luomuainesosia sisältävä aamiaisproteiinijauhe, joka pitää nälän loitolla pitkään! Se sisältää proteiinin (31%) lisäksi kaikkia välttämättömiä aminohappoja, kalsiumia, sinkkiä, foolihappoa ja B6-vitamiinia, sekä runsaasti magnesiumia ja rautaa jotka auttavat mm. vähentämään väsymystä. C-vitamiinipitoiset ja tulehdusta ehkäisevät antioksidantit aronia ja mustikka, sekä appelsiini tuovat marjaisaa makeutta tähän kuitupitoiseen luomujauheeseen. Sekoita smoothieen, puuroon tai juo sellaisenaan esimerkiksi kasvimaitoon sekoitettuna. Täydellinen aloitus päivään urheilijoille, senioreille, vegaaneille tai kaikille, jotka haluavat valmistaa ravitsevan aamupalan helposti! Bio Planete aamiaisproteiinijauheen löydät täältä.

4.7.2017 - Kesäale on alkanut!


Ekolossa on alkanut kesäale! Heinäkuun ajan tarjouksessa luomu- ja raakasuklaata, kasvimaitoja, luomuöljyjä ja paljon muita ekotuotteita. Kaikkiin Ekolon kesäalen tuotteisiin pääset tutustumaan täällä

Provamelin luomukasvimaidot ovat maukkaita juomia sellaisenaan tai lisättynä vaikka smoothieihin! Nyt heinäkuussa tarjouksessa ovat cashew-, makadamia- ja hasselpähkinämaidot -40%. Provamel suklaa-soijajuoma ja -vanukkaat , jotka sopivat mainiosti herkutteluun tai helpoksi välipalaksi, ovat myös kesäalessa -40% ja -50%. Provamelin tuotteet ovat paitsi luomua ja vegaanisia, luontaisesti gluteenittomia ja niiden tuotantoprosessi on hiilidioksidineutraali (CO2 neutral).

Bio Planete on merkki herkullisten ja laadukkaiden luomuöljyjen takana. Kesäalessa nyt heinäkuussa mm. litran säästöpakkaus neitsytkookosöljystä sekä runsaasti omega-3 rasvahappoa sisältävä luomupellavaöljy -20%. Sacha Inchi, eli inkapähkinäöljy, sisältää omega-3 lisäksi E-vitamiinia, joten se sopii erinomaisesti paitsi sisäisesti nautittavaksi myös ihonhoitoon. Sacha Inchi öljy nyt kesä alessa -40%.

Ekolon kesäale tarjoaa suklaan ystäville runsaasti makuelämyksiä alennetuin hinnoin! Tarjouksessa mm. Chocolate & Love luomusuklaita sekä Cocoan raakasuklaalevyjä -20%. Cocoalta tarjouksessa ovat myös suussasulavat, Ekololaistenkin suosikeiksi nousseet, raakamylkkiparapähkinät -20%. Kahvitteluhetkiin tai välipalaksi sopivat gluteenittomat Bonritzz Coconut -luomumaissikakut on kuorrutettu tummalla suklaalla ja kookoshiutaleilla, ja ne ovat kesä alessa nyt -40%. Nam!

Heinäkuussa Laveralta ovat tutustumistarjouksessa -10% ihotyypin mukaiset Faces -sarjan tuotteet: syväpuhdistavat ja hellävaraiset puhdistustuotteet sekä kirkastava, tasapainottava ja Ultra Hydrating kosteusvoiteet. Nämä Laveran luottotuotteet ovat lunastaneet paikkansa monien päivittäisen ihonhoidon apureiksi. Syväpuhdistavat puhdistusgeeli, kasvovesi, kuorinta ja 3-in-1 kuorinta tuovat apua rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Hellävarainen puhdistusmaito ja kasvovesi puhdistavat herkkää ja kuivaa ihoa ärsyttämättä ja kuivattamatta sitä. Ihonhoitorutiinin viimeistelee ihotyypin mukainen kasvovoide: Kevyt, kirkastava kosteusvoide supistaa ihohuokosia, estää kiiltoa ja hoitaa tulehduksia mintun avulla. Tasapainottava kosteusvoide estää ihon kiiltoa kasvojen rasvoittuvissa kohdissa samalla kosteuttaen. Ultra Hydrating -voide syväkosteuttaa sekä ravitsee kuivaa ja erityisesti aikuista ihoa.

Heinäkuussa tutustumistarjouksessa ovat myös Nurmen käsityönä valmistetut, koko keholle soveltuvat palasaippuat -10%. Nurme kosmetiikka ei sisällä mitään turhaa vaan se on valmistettu hoitavista kasviöljyistä ja luonnon mineraaleista. Saippuoiden aisteja hivelevät, virkistävät tuoksut ovat aidoista eteerisistä öljyistä. Ekolon valikoimassa ovat ihoa pehmentävä merimineraalisaippua, syväpuhdistava Tea tree -saippua ja ravitseva porkkana-vitamiinisaippua. Käteviä täsmätuotteita Nurmelta ovat kuoriva jalkasaippuapala sekä erityisesti miehille suunniteltu palasaippua, joka sopii kasvojen ja koko kehon päivittäisen puhdistuksen lisäksi partavaahdoksi. Kauniit pakkaukset tekevät tästä sarjasta myös hyvän lahjaidean!


12.6.2017 - VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ HELSINGIN EKOTUKKUUN

Helsingin Ekotukku hakee lisää VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ Herttoniemessä sijaitsevan luomutukun kasvavaan työyhteisöön.

Työhön kuuluu keräily, pakkaaminen, saapuvien kuormien tarkastus ja hyllytys sekä varaston yhteiset työt kuten siivous. Työ tehdään pääasiallisesti käsin ja sisältää paljon nostelua (1 - 30 kg).

Edellytämme vahvaa fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Varastoalan kokemus, kiinnostus luomuun ja ekotuotteisiin, huumorintaju, kärsivällisyys ja aikaansaavuus lasketaan eduksi.

Hakemukset: tukku@ekotukku.fi
Lisätietoja: puh. 050 5511220
Työpaikan osoite: Lämmittäjänkatu 2, 00880 Helsinki
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työaika: noin 35 tuntia/viikko
Työn kesto: Aluksi elokuun loppuun, jatkomahdollisuus
Haku päättyy: 25.6.2017

Uutiset 1 - 10  (Yhteensä 146)
Sivut: