Tuotemerkit

Acorelle

Acorelle

Acorelle-tuoteperheeseen kuuluvat luonnonkosmetiikkasertifioidut tuoksut Eau de Parfum ja Eau de Fraiche, jotka kunnioittavat sekä kehoa että ympäristöä. Ihoystävälliset tuoksut sopivat myös allergikoille. Acorelle valikoimaan kuuluvat myös luonnolliset ihokarvanpoistotuotteet kuten sokerointivahat.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Aiya

Aiya

Jo vuodesta 1888 toiminut Aiya-konserni on maailman suurin matchan tuottaja. Tee viljellään Kyushussa, Japanin eteläisimmällä pääsaarella. Aiyan tuotteet on testattu Hampurissa Eurofins-laboratiossa, ja todettu analyysien kautta täysin turvallisiksi. Jokainen matcha-erä valvotaan ja tutkitaan tarkoin, jotta kuluttajana voit olla varma tuotteiden puhtaudesta ja turvallisuudesta. Lue lisää Aiyan nettisivuilta.


Selaa tuotemerkin tuotteita »

Amazonas

Amazonas

Laadultaan ensiluokkaiset superfoodit suoraan Etelä-Amerikan rikkaasta luonnosta – yli 20 vuoden kokemuksella! Vuonna 1990 Amazonas oli Saksan ensimmäinen guaranan toimittaja ja siitä lähtien yritys on saavuttanut maailmanlaajuista tunnustusta luonnontuotteiden asiantuntijana.

Amazonasin tuotteiden perustana on kestävä suhde viljelijöihin ja tuottajiin. Säännöllinen vierailu heidän luonaan mahdollistaa viljelyn ja sadonkorjuun prosessien sekä tuotannon tarkastamisen. Samalla Amazonas on tutustunut kasvien ja hedelmien ominaisuuksiin ja käsittelyyn paikan päällä ja kerännyt näin arvostettua ja korvaamatonta tietotaitoa ja asiantuntemusta käyttämistään raaka-aineista. Amazonas-tuotteiden tärkeimmät tuottajamaat ovat Brasilia, Peru ja Meksiko, myös Egypti ja Kiina.

Amazonas-tuotteet täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Jokainen tuote on tarkastettu ja valvottu kansainvälisissä riippumattomissa laboratorioissa, joissa tutkitaan tarkasti tuotteen mikrobiologinen rakenne, raskasmetalliosuus ja ravintoarvot. Osalla raaka-aineista on luomusertifikaatti, osa kasvaa täysin villinä ja kaikki tuotetaan puhtaasti ja ekologisesti ilman torjunta-aineita ja geenimuuntelua.

Toisin kuin vitamiini- ja hivenainelisät, Amazonas-tuotteet valmistetaan kokonaisista kasveista ja hedelmistä eikä eristetyistä ja uutetuista ainesosista. Amazonasin käyttämät kasvit ovat poikkeuksellisen ravinteikkaita ja sisältävät monipuolisesti keholle tärkeitä vitamiineja, mineraaleja ja proteiineja täysin luonnollisessa ja hyvin imeytyvässä muodossa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »Attitude

Attitudella on maailman ensimmäiset sekä ympäristösertifioidut (Ecologo) että hiilidioksineutraalit kodin puhdistustuotteet. Valikoimassa myös hiusten- ja ihonhoitotuotteet.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Bio Planete

Bio Planete

Jo 30 vuoden ajan Bio Planete on valmistanut korkealaatuisia luomuöljyjä päivittäiseen, luovaan ja terveelliseen ruuanlaittoon. Käyttämällä reiluun hintaan ostettuja luomuraaka-aineita yritys tukee kestävää kehitystä ja tuotantoa sekä sosiaalista oikeudenmukaisuutta. 

Bio Planete takaa neitsytoliiviöljyjensä puhtauden

Bio Planeten koko öljyvalikoiman kaikki öljyt - mukaan lukien kaikki neitsytoliiviöljyt - ovat taatusti puhtaita eikä öljyjä ole jatkettu esim. soija-, auringonkukka- tai rypsiöljyillä tai makua höystetty yrttiaromein.

Kuinka Bio Planete voi varmistaa tämän? Bio Planeten koko yritysfilosofia perustuu eettisyyteen, avoimuuteen, korkeaan laatuun ja puhtauteen. Siksi se on yli 30-vuotisen historiansa aikana muodostanut erittäin pitkäaikaisia yhteistyösuhteita raaka-ainetoimittajiinsa ja matkustaa säännöllisesti paikan päälle tekemään laatuauditointeja.
Lue lisää
www.bioplanete.com/Organic-Fair

Ennen pääsyä tuotantoon jokaisesta vastaanotetusta öljyerästä analysoidaan mm. maku, kosteuspitoisuus ja happamuus. Bio Planete analysoi myös ns. K-kertoimet (K270 ja K232), jotka osoittavat öljyn puhtauden ja sen, ettei öljyyn ole sekoitettu muita öljyjä. Tämän lisäksi riippumattomissa laboratorioissa analysoidaan jokaisesta öljyerästä laatuparametrit ja öljylle tehdään aistinvarainen laatuanalyysi, jossa ammattimaiset öljysommelierit maistavat ja haistavat öljyä. Kaikki öljyerät, jotka otetaan tuotantoon, ovat täyttäneet Bio Planeten ennalta asettamat tiukat laatuparametrit sekä maku- ja tuoksuvaatimukset. Näillä menetelmillä Bio Planete takaa, että jokainen öljy on aina 100%:sen puhdasta ja aitoa. Lue lisää www.bioplanete.com/Raw-materials

 

Bio Planete on sitoutunut:
* Laatuun: käytetyt raaka-aineet ovat tarkoin valittuja ja 100% luomuja. Öljyjä puristetaan ympäri vuoden, siksi öljy on aina tuoretta. Jokainen tuotantovaihe on tarkkaan valvottu.
* Aitouteen: jokaisessa pullossa ilmoitettu eränumero mahdollistaa sisällön jäljitettävyyden, raaka-aineen alkuperästä pullotukseen ja kuljetukseen.
* Tuotannon valvontaan: laaduntarkkailuosasto tarkistaa öljyjen ominaisuudet säännöllisesti: koostumus (kemiallinen analyysi), ulkonäkö ja rakenne (fyysinen analyysi), maku ja haju (aistinvarainen analyysi).
* Sertifiointiin: kaikki Bio Planete -tuotteet ovat Ecocert F-32600-luomusertifioituja, ja osa Reilun kaupan sertifioituja.

Bio Planeten laajaan ja monipuoliseen valikoimaan kuuluvat sekä luomuöljyt päivittäiseen ruoanlaittoon että gourmet-öljyt luovaan kokkailuun. Kaikkien kasviöljyjen rasvahappokoostumus on hieman erilainen, joten tärkeintä olisi pitää ruokavalion rasvojen käyttö monipuolisena. Vaihtele öljyjä eri käyttötarkoituksien mukaan ja kokeile rohkeasti uusia! 

Katso video avokadoöljyn valmistuksesta Keniassa!

 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Biona

Biona

Vuonna 1978 perustettu Windmill Organics aloitti toimintansa luomukauppana ja jatkoi myöhemmin kasvis- ja luomuravintolana. Kun toiminta kasvoi, perustajat päättivät laajentaa toimintaansa ja ryhtyivät myymään tuotteitaan vähittäiskaupoille.

Windmill Organics tunnettaan parhaiten Biona-brändistään, johon kuuluu satoja tuotteita monesta eri tuoteryhmästä. Ensimmäinen Biona-tuote oli luomumysli, joka valmistettiin ravintolan keittiössä ja pakattiin käsin myyntiä varten. Kaikki Biona-tuotteet ovat olleet luomusertifioituja alusta asti. Windmill on kehittänyt Biona-tuotteistaan erittäin kattavan, modernin, ja kohtuuhintaisen sarjan säilyviä luomuelintarvikkeita.

Selaa tuotemerkin tuotteita »Bonvita

Bonvitan tuotteet tarjoavat suussa sulavan kermaisen suklaanautinnon vegaaneille ja laktoosi-intolerantikoille (ja toki kaikille muillekin!), joille useimmiten sopivat vain tummat suklaalaadut. Maitosuklaan veroinen pehmeys ja makeus on saavutettu täysin ilman maitoa. Maitoainesosat on korvattu riisimaidolla ja ekstra-annoksella kaakaovoita. Suklaat sopivat myös muillekin allergikoille, sillä ne eivät sisällä gluteenia tai soijaa. Valikoimassa myös täyteläisiä tummia suklaalevyjä ja täytepatukoita. Kaikki käytetyt raaka-aineet ovat lisäksi parhainta luomulaatua. Lähes kaikista Bonvita-tuotteista löydät Reilun kaupan logon.

Selaa tuotemerkin tuotteita »
Chocolate & Love

Chocolate & Love

Korkealuokkaista ja reilua luomukaakaota sekä aitoja makuja! Seitsemän suussasulavaa ja toinen toistaan parempaa suklaalevyä, jotka kaikki lukuunottamatta Creamy Dark &  Sea Salt -makuja ovat maidottomia ja vegaanisia. Jokainen suklaa on voittanut yhden tai useamman ykkös- ja/tai kakkossijan arvostetussa Great Taste Awards -kilpailussa vuosina 2011-2015!

 

Kompostoituvasta foliosta valmistettu sisäkääre takaa pitkän hyllyiän ja ulkopakkauksen materiaalin FSC-leima takaa käärepaperin alkuperän olevan peräisin kestävän kehityksen kriteerien mukaisesti hoidetusta metsästä. Jokaisen tuotepakkauksen kruunaa uniikki käsinmaalattu kuosi, joka tekee suklaalevystä kauniin lahjan tai tuliaisen jo sellaisenaan. 

 

Englantilais-tanskalaisen avioparin perustama Chocolate and Love ei usko kompromisseihin: Yritys käyttää raaka-aineina ainoastaan eettisesti tuotettua kaakaota perhevetoisista Reilun kaupan osuuskunnista, jolloin laatu ja jäljitettävyys ovat aina 100 %:sia. Yritys tukee paikallisia yhteistyökumppaneitaan Perussa, Dominikaanisessa tasavallassa ja Panamassa suoraan maksamalla osuuskunnille 10-25 % enemmän. Eettisten ja puhtaiden luomuraaka-aineiden lisäksi yritys panostaa energian ja polttoaineiden minimikäyttöön sekä pakkausmateriaalien biohajoavuuteen ja ekologiseen alkuperään. Chocolate and Love tukee myös sademetsän uudelleenistutustyötä WeForest.org-järjestön kautta ja on välillisesti istuttanut sademetsiin jo 22.000 uutta puuta.  

 
Selaa tuotemerkin tuotteita »Clipper

Clipper

Clipper on maailmanlaajuisesti johtava luomu Reilun kaupan teen, yrttiteen ja kaakaojuomien toimittaja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Cocoa

Cocoa

Cocoa syntyi kahden puolalaisen intohimosta terveelliseen, herkulliseen ja eettiseen ruokaan. Cocoan suklaat on valmistettu perulaisesta Criollo-lajikkeen luomukaakaosta, jota ei ole paahdettu tai kuumennettu yli 45 C-asteen. Kaakao on raakakaakaota, joka sisältää erityisen runsaasti magnesiumia, rautaa, fosforia, kaliumia, antioksidantteja ja flavonoideja. Eli kaikki aidon kaakaon hyvät terveysominaisuudet!

Valikoimassa herkulliset raakasuklaalevyt sekä paksulla raakasuklaakerroksella päällystetyt pähkinät ja marjat. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Ecotools

Ecotools

ECOTOOLS - laadukkaaseen, ekologiseen ja eläinystävälliseen meikkaamiseen! Ecotools käyttää tuotteissaan kierrätettyjä materiaaleja (kuten alumiinia) sekä nopeasti uusiutuvaa bambua. Harjojen karvat ovat pehmeää ja parasta synteettistä materiaalia, taklonia, joten harjat soveltuvat myös vegaaneille eikä niitä ole testattu eläimillä. Kaikki Ecotools-tuotteiden muoviosat ovat kierrätysmuovia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Ekolo

Ekolo

Ekolo-brändin valikoima perustuu hampun voimaan ja terveyteen. Jokaisessa tuotteessa on hyödynnetty ravitsevaa hampunsiementä mitä herkullisimmilla ja erilaisimmilla tavoilla. Tuomme hampun osaksi ruokavaliota - helppoa ja hyvää! 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Faith In Nature

Faith In Nature

Alusta saakka Faith-yhtiön missiona on ollut tuottaa ihon- ja hiustenhoitotuotteita raakaaineista, jotka ovat luonnollisista, uusiutuvista lähteistä. Niiden käyttö tai valmistus ei millään tavalla saa vahingoittaa käyttäjää tai ympäristöä. Samat periaatteet ovat käytössä yhä 30 vuoden jälkeen. Vanhojen, tunnettujen kasvien ominaisuuksia hyödynnetään ajanmukaisissa tuotteissa onnistuneesti modernien tekniikoiden avulla.

 • Valmistus Englannissa
 • Ei testata eläimillä, ei mitään eläinperäisiä ainesosia
 • Ei GMO-raaka-aineita
 • Ei synteettisiä väriaineita tai hajusteita
 • Ei sisällä SLES, SLS tai parabeenejä
 • Käytetään ainoastaan luontaisia tai ekologisesti sertifioituja säilöntäaineita
 • Käytetään puhtaita eteerisiä öljyjä ja yrttiainesosia
Selaa tuotemerkin tuotteita »Flow kosmetiikka

Flow kosmetiikka

Vihreä kosmetiikka on nyt FLOW!

Flow on suomalainen perheyritys. Tuotteiden kehittely ja valmistus tapahtuu Hyvinkäällä pienessä käsityötehtaassa, jossa valmistetaan käsityönä saippuoita, ihon- ja hiustenhoito- sekä kylpytuotteita.

Flow haluaa tehdä kokonaisvaltaisesti hoitavia tuotteita, joten valitsee siksi raaka-aineet huolella. Flow käyttää vain raaka-aineita, jotka on hankittu luomusertifioiduilta tuottajilta, kasviöljyjä, kukkavesiä, yrttejä, kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä, joiden alkuperän pystyy jäljittämään. Tuotteet valmistetaan pienissä erissä, mikä takaa raaka-aineiden tuoreuden ja tehokkuuden.

Pakkausmateriaalit on niin ikään valittu huolella - ne ovat kierrätettäviä, poltettavia ja tuottavat mahdollisimman vähän jätettä - tinkimättä kauniista ja houkuttelevasta ulkoasusta.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Frantsila

Frantsila

Frantsilan Luomuyrttitilan perustamisen (1981) tarkoitus on ollut edistää ihmisen fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia tasapainossa luonnon kanssa. Yritys pyrkii ekologisesti kestävään tuotantoon. Yrttiviljelyt ja keräilyt ovat täysin luomua. Frantsilan vanhan sukutilan yrttipellot ovat olleet virallisessa luomuviljelyssä jo vuodesta 1977. Frantsila pyrkii ekologisiin ratkaisuihin myös pakkausmateriaaleissa ja muussa toiminnassa.

Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. yrttituotteet, kosmetiikka, salvat, eteeriset öljyt ja hygieniatuotteet.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Ganefryd

Ganefryd

Tanskalainen Ganefryd on Aarhusin keskustaajaman latinalaiskorttelissa sijaitseva ekokauppa, joka jo vuodesta 1983 alkaen on tarjonnut asiakkailleen itsetehtyjä luomuelintarvikkeita ja -leivonnaisia (tanskan kielessä “ganefryd” tarkoittaa “ilonaihe makunystyröille”). Pienestä takahuoneesta käynnistynyt gluteenittomien luomuraakapatukoiden valmistus ja myynti on vuosien saa- tossa kasvanut voimakkaasti ja tällä hetkellä omaa tuotantoa riittää jo vientiin.

Ganefryd on myös oiva osoitus siitä, miten jokainen voi omista lähtökohdistaan vaikuttaa ympäristöön positiivisesti. Vahvasti ekologisuuteen omistautunut Ganefryd mm. omistaa 25 tuuliturbiinia pystyäkseen tuottamaan energiaa ainakin sen verran kuin sen omaan toimintaan kuluu. Lisäksi oman sademetsäprojektinsa kautta Ganefryd on nimikkoraakapatukoidensa myynnillä pelastanut jo yli 49 hehtaaria sademetsää luonnonsuojelualueeksi – jokaisesta ostetusta raakapatukasta yritys lahjoittaa Forests of the World -järjestölle summan, jolla järjestö voi lunastaa yhden neliömetrin sademetsää suojelukseensa. 

 
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Govinda

Govinda

Luomutuotteiden guru Govinda valmistaa monipuolisesti erilaisia tuotteita herkutteluun ja ruuanlaittoon, inspiraationa Intia ja ayurveda. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Greenfinn's

Greenfinn's

Greenfinn's-tuotteet valmistetaan marjoista, marjojen kuorista ja siemenistä, jotka on luokiteltu erityisen terveysvaikutteisiksi. Tuotteet ovat lisäaineettoia, eikä niihin ole lisätty sokeria. Ne valmistetaan kylmäpuristamalla, nopeasti pastöroiden ja jäähdyttäen.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


HamppuFarmi

Murtolan HamppuFarmi Oy sijaitsee Murtolan luomu kasvinviljelytilan yhteydessä Lounais-Suomessa Marttilan kunnassa. Murtolan luomutilalla viljellään hamppua, hernettä, kauraa, mallasohraa, HamppuFarmin viljelijä perheeseen kuuluu Ville ja Virve sekä Elias ja Santeri-poijat.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hanf & Natur

Hanf & Naturin tuotevalikoima perustuu hampun voimaan ja terveyteen. Jokaisessa tuotteessa on hyödynnetty ravitsevaa hampunsiementä mitä herkullisimmilla ja erilaisimmilla tavoilla. Hanf & Natur tuo hampun osaksi ruokavaliota - helppoa ja hyvää! 

Hanf & Naturin tuotteet myydään Suomessa Ekolo-brändin alla.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Herbatint

Italialainen Herbatint on yli 40 vuoden ajan toiminut luonnonmukaisempana ja eläinystävällisenä hiusvärivaihtoehtona. Herbatint-väreissä ei ole ammoniakkia, parabeenejä, alkoholia tai lisättyjä hajusteita, ja niissä on käytetty luonnollisia yrtti- ja kasviuutteita. Värit sisältävät kuitenkin myös kemiallisia ainesosia minimaalisen määrän (mm. 0,7% fenyleenidiamiinia, PPD) ja ne ovat nestemäisiä eivätkä hennan tapaan jauhemaisia. Tuotteilla ei ole luonnonkosmetiikkasertifikaattia, mutta ne ovat eläinkokeettomia ja vegaaneille soveltuvia. Herbatint-värit ovat kestovärejä, joilla voit peittää harmaat ja myös vaalentaa hiussävyäsi korkeintaan kahdella asteella.

Selaa tuotemerkin tuotteita »IChoc

IChoc

iChoc on upea maidoton riisimaitosuklaa Vivani-luomusuklaiden valmistajilta. Uutuudet maistuvat maitosuklaalle, vaikkeivat maidottomina sisällä lainkaan eläinperäisiä raaka-aineita. iChoc-suklaassa käytetty raakasuklaa tulee Dominikaalisen tasavallan luomuviljelyosuuskunnista, joissa kaikille työntekijöille maksetaan reilu palkka. Kaikki raaka-aineet ovat 100 % sertifioitua luomua ja tuotepakkaukset FSC-sertifioitua pahvia sekä kompostoitavaa Nature- Flex-elintarvikemuovia. iChoc ei sisällä keinotekoisia lisäaineita, mikä tekee siitä vegaanisuklaiden aatelia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kulau

Kulau

Kulau ...get cocodicted!

Kulaun laadukkaat kookostuotteet on valmistettu vain parhaimmista luomuraaka-aineista, ilman raffinointia tai lisäaineita. Raikkaat ja keveät kookosvedet ovat luonnon oma urheilujuoma, jotka palauttavat kehon nestetasapainon nopeasti ja herkullisesti. Aromikasta ja ravinnepitoista kookossokeria saadaan kookospalmun kukintojen nektaria keittämällä.

www.kulau.de
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Les Jardins de Gaïa

Les Jardins de Gaïa

Walking the path of organic and fair trade teas leads to a journey around the world of tastes, smells, rural areas, traditions, colors and humanity.

Les Jardins de Gaïan perustana ovat luomutuotannon ja Reilun kaupan filosofia ja käytäntö. Gaïan teet osoittavat esimerkillisesti, kuinka teessä voidaan saavuttaa erinomainen maku ja korkea laatu samalla kunnioittaen ihmisiä ja luontoa. Upeimmat teelaadut ja makuelämykset syntyvät rikkaasta maaperästä ja monimuotoisesta luonnosta, ikiaikaisen osaamisen ja tradition kautta.

Vuonna 1994 perustettu Les Jardins de Gaïa on alusta asti tehnyt aktiivisesti työtä edistääkseen luonnonmukaista viljelyä, reilua kauppaa ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Gaïa tekee pitkäaikaisia sopimuksia viljelijöiden kanssa ja luo taloudellisen vakauden mm. ennakkomaksuilla ja hinta- ja ostomäärätakuilla sekä tukee pieniä osuuskuntia ja paikallisia hankkeita ympäristön ja ihmisten hyväksi. Reilun kaupan projekteja on käynnistetty Intiassa, Kiinassa, Afrikassa ja Itä- ja Kaakkois-Aasiassa.

Les Jardins de Gaïan tuotteet kantavat ansaitusti useita arvostettuja ja luotettavia sertifikaatteja: ECOCERT/AB (luomu), DEMETER (biodynaaminen viljely) ja MAX HAVELAAR (Reilu kauppa). Gaïalla on tällä hetkellä enemmän Max Havelaar Reilun kaupan sertifioituja tuotteita kuin yhdelläkään toisella yrityksellä Ranskassa.

Les Jardins de Gaïa -irtoteevalikoimasta löydät mustat, vihreät ja valkoiset teet, myös mate ja rooibos yrttiteet. Maustetut teet saavat makunsa aidoista raaka-aineista kuten hedelmistä, yrteistä, mausteista ja kukista. Aromiaineina käytetään ainoastaan aromeja, jotka ovat sertifioidusti luomua.

 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lifefood

Lifefood

Lifefood - innovatiivista, ravinteikasta ja herkullista raakaravintoa!

Vuonna 2006 perustetun tsekkiläisen Lifefoodin tuotteissa käytetään puhtaita luomutuotettuja raaka-aineita, kuten ravintotiheitä pähkinöitä, siemeniä, kuivahedelmiä, marjoja, raakakaakaota, tuoreita yrttejä, mausteita ja kasviksia. Lifefood idättää, marinoi, yhdistelee ja kuivattaa raaka-aineita matalissa lämpötiloissa. Alle 42°C:ssa käsitellyn ruoka-aineen kaikki ravitsemukselliset ominaisuudet kuten entsyymit, vitamiinit, mineraalit ja ravintoaineet säilyvät ja ne pysyvät helposti sulavina ja imeytyvinä. Lifefoodin tuotteet edustavat luonnollisen ravinnon antamaa elinvoimaa ja terveyttä, aidon ja alkuperäisen ruuan kunnioitusta ja tietenkin herkullista makua!

Lifefood-tuotteet ovat:

 • Elävää raakaa ravintoa - kaikki raaka-aineet on käsitelty ja tuotteet valmistettu alle 45°C:ssa.
 • Gluteenittomia - luontaisesti gluteenittomat raaka-aineet ja täysin gluteenittomat tuotantolinjat.
 • Vegaanisia - 100% kasviperäiset raaka-aineet, tuotantolinjat ilman eläinperäisiä aineita. Tae maidottomuudesta ja kananmunattomuudesta.
 • Luomua - kaikki raaka-aineet korkealaatuista EU:ssa sertifioitua luomutuotantoa.
 • Ilman lisättyä sokeria - ei lisättyä sokeria tai keinotekoisia makeutusaineita. Tuotteilla on matala glykeeminen indeksi.
 • Luontaisesti laktoosittomia - eivät sisällä maitotuotteita.

www.lifefood.eu

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lifestyle Organic

Lifestyle Organic tarjoaa terveellisen, kasviperäisen luomuvaihtoehdon perinteisille valmisruuille. Keitä vain veden kanssa 5-10 minuuttia,  ja ruoka on valmis! Yhdestä pussista tulee kaksi annosta. Ei lisäaineita tai arominvahventeita, maltillisesti suolaa ja vain vähän rasvaa.  Käytännöllinen, nopea ja herkullinen vaihtoehto kiireisiin päiviin.

Selaa tuotemerkin tuotteita »Naturfrisk

Naturfrisk

Tanskalainen luomupanimo Ørbæk Bryggeri valmistaa raikkaat luomujuomat yksinkertaisen herkullisista luonnon aineksista. Ilman valkoista sokeria, keinotekoisia makeutusaineita, keinotekoisia aromeja, synteettisiä väriaineita tai lisäaineita!

Valikoimassa Naturfrisk luomulimsat ja -mehujuomat sekä Nature Fresh -luomusmoothiet. Löydä oma suosikkisi!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Numi

Numi

Numi valmistaa ”maapallon puhtainta teetä" kiinnittäen tarkkaa huomiota tuotteidensa makuun, laatuun ja aitouteen sekä yritystoimintansa eettisyyteen ja ekologisuuteen. Teepusseissa käytetään vain kokonaisia teelehtiä, ei kitkeriä teejauheita. Lisämakua tuovat 100% aidot raaka-aineet: mausteet, hedelmät ja yrtit. Kaikki ainesosat ovat sertifioitua luomutuotantoa ja mahdollisimman moni myös Reilua kauppaa. Numi-tiimi matkustaa jokaisen raaka-aineen lähteelle varmistaen parhaimman laadun ja muodostaen kestäviä suhteita viljelijöihin.

Kestävillä pakkausmateriaaleilla Numi pelastaa tuhansia puita ja vähentää merkittävästi kaatopaikkajätettä. Teepaketit ovat kompostoituvia ja valmistettu 85% kierrätysmateriaalista (PCW, post consumer waste). Ei turhaa sellofaania! Myös teepussit ovat biohajoavaa kuitua, eivät nailonia. Numin lahjapakkauksissa ja tuotetelineissä hyödynnetään nopeasti kasvavaa bambua.

Numi on yksi yhdysvaltojen suurimmista Reilun kaupan teen maahantuojista. Yritys on mukana tukemassa lukuisia yhteisöprojekteja ja luomassa kestäviä työ- ja asuinympäristöjä ympäri maailman, mm. Pohjois- ja Etelä-Intiassa, Kiinassa ja Etelä-Afrikassa.

www.numitea.com

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Ole Hyvä

Ole Hyvä

Ole Hyvä on vuonna 2005 Kotkassa perustettu perheyritys, joka palvelee sekä kuluttajaa että luontoa ainutlaatuisella tavalla. Miellyttävät, raikkaat tuotteet takaavat virkeän suihkuhetken ja puhtaan kodin - kuormittamatta herkkää luontoa.

Ole Hyvän pesuaineiden valmistuksessa on pyritty niin kattavaan ekologisuuteen kuin nykyisillä menetelmillä on mahdollista. Kaikki pesuaineet hajoavat hyvin eivätkä kuormita luontoa.

Kodinpesuaineet ovat fosfaatittomia ja zeoliitittomia. Tuotteet ovat luontopohjaisia eivätkä sisällä keinotekoisia väri- tai hajusteaineita. Tuotepakkaukset ovat kierrätysmateriaalia. 

Ole Hyvä -tuotteiden tuotannossa on käytetty ekosähköä (Ekoenergia ympäristömerkki). Tuotteet ovat täysin vegaanisia, valmistettu ilman eläinperäisiä ainesosia tai eläinkokeita (Vegan-logo).

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Planet Pure

Planet Pure

Vuonna 1999 Itävallassa perustettu PLANET PURE valmistaa vain luomusertifioiduista ainesosista valmistettuja pesu- ja puhdistusaineita ja luonnonkosmetiikkaa. Yritys tukee avokätisesti monenlaisia kansainvälisiä sosiaalisia projekteja ja ympäristönsuojeluhankkeita. Mahdollisimman moni työvaihe suoritetaan käsin, mahdollisimman vähän koneita käyttäen. 

Planet Pure -tuotteet ovat:  

 • luomua
 • 100 % kasvipohjaisia 
 • korkealaatuisia
 • ympäristöystävällisiä
 • Reilusti tuotettuja
 • valmistettu vesivoimaa käyttäen
 • hellävaraisia iholle
 • vegaanisia
www.facebook.com/planetpureofficial/videos/vb.438098002893635/1638523709517719/

http://www.planetpure.com/e/our-values/ 
Selaa tuotemerkin tuotteita »Provamel

Provamel

Provamelin juomat ovat 100 % luomuja ja kasviperäisiä. Monipuolisessa Provamel-tuotevalikoimassamme on juomia eri käyttötarkoituksiin ja makumieltymyksiin. Kasvimaidot sopivat juotaviksi sellaisenaan. Ne ovat käteviä myös ruoanlaitossa ja leivonnassa sekä sopivat mm. mysliin ja muroihin, smoothieihin ja jälkiruokiin. Provamelin juomat sisältävät ravitsevaa kasviproteiinia ja hyviä rasvahappoja, mutta eivät lainkaan tyydyttyneitä eläinrasvoja tai kolesterolia.

Provamelin tuotteet valmistetaan eettisesti ja ekologisesti, 30 vuoden kokemuksella. Tuotantoprosessi on täysin hiilidioksidineutraalia (CO2 neutral). Luomuviljelyssä ei käytetä keinotekoisia torjunta-aineita tai lannoitteita. Luomu myös ylläpitää luonnon monimuotoisuutta ja kieltää geenimuunneltujen raaka-aineiden käytön. Kasviperäiset maitotuotteet ovat lehmänmaitotuotteita huomattavasti ekotehokkaampia myös hiilidioksidipäästöjen kannalta.

Tuotteissa käytettävät soijapavut eivät tule sademetsäalueilta tai maailmanmarkkinoilta, vaan pieniltä itsenäisiltä luomutuottajilta. Käytettävien soijapapujen hankintaketjun jäljitettävyys varmistetaan yhteistyössä riippumattoman valvontatahon kanssa. Jokainen tuotantovaihe pellolta purkkiin on tarkkaan kontrolloitu.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Qwetch

Qwetch

Kauniit Qwetch-matkamukit ja -termospullot pitävät kuumat juomat lämpimänä ja ne on helppo ottaa mukaan. Qwetch lahjoittaa osan matkapullojensa myynnistä Couleurs de Chine -yhdistykselle, joka tukee vähemmistökansallisuuksiin kuuluvien tyttöjen lukio-opiskelua Etelä-Kiinassa.


Selaa tuotemerkin tuotteita »

Rapunzel

Rapunzel

Rapunzelin tarina alkaa Saksasta vuodesta 1974. Ystävysten silloin perustama yritys on laajentunut ja toimii nykyään kymmenissä maissa. Tavoitteet ja periaatteet ovat pysyneet samoina. Yritykselle on tärkeätä työ laadun, sosiaalisen vastuun ja ympäristön puolesta.

Kaikki yrityksessä tarvittavat raaka-aineet yli 400 erilaiseen luomutuotteeseen hankitaan sopimusviljelmiltä. Tuotteita ja tuotantoa kehitetään yhdessä viljelijöiden kanssa, pitkällä tähtäimellä. Näin yritys voi varmistua laadusta. Yhteistyö tuottajien kanssa paikan päällä on myös edistänyt biodynaamisen viljelyn ja luomutuotannon osaamista eri puolilla maailmaa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sola saippua

Sola saippua

Solasaippuat ovat perinteisellä tavalla valmistettuja saippuoita, joita on keitetty hiljalleen pienissä erissä. Solasaippuassa käytetään kasviöljyjä- ja rasvoja, kosmetiikka-laatuista lipeää ja puhdasta, paikallista vettä. Niistä saadaan runsaasti glyseriiniä sisältävä saippua. Saippua ei sisällä kemikaaleja, säilöntä-aineita tai tensiidejä.

Solasaippuaa ja sen ainesosia ei ole testattu eläinkokein. Sen sijaan perhe ja ystävät ovat toimineet tuotteiden koekäyttäjinä ja kertoneet kokemuksistaan. Kaikki kasvi- ja marja-ainekset ovat puhtaasta luonnosta. Ne kerätään alueilta, joissa ei ole käytetty lannoitteita eikä torjunta-aineita. Osa tulee suoraan luomutuottajilta. Sola pyrkii käyttämään sellaisia ainesosia, jotka sadaan suoraan Pohjois- Karjalasta tai Suomesta. Moni Solasaippua sopii hyvin ihon ja hiusten pesuun sekä parranajoon.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Solgar

Solgar

Solgar on valmistanut korkealaatuisia lisäravinteita vuodesta 1947 lähtien. Solgarin missiona on tuottaa kuluttajille huippulaatuisia, innovatiivisia ja tieteeseen perustuvia lisäravinteita vahvistaakseen kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Sonett

Sonett

SONETT-tuotteita on valmistettu vuodesta 1977. Raaka-aineiden valintaan kiinnitetään suuri huomio. Kaikki valmistusaineet ovat täysin biohajoavia ja vapaita yleisimmistä allergeeneistä. SONETT-tuotteet eivät sisällä entsyymejä, petrokemiasta peräisin olevia tensidejä, synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, kirkasteita eikä valkaisua lisääviä aktivaattoreita. Valmistusaineet ovat pääsääntöisesti biodynaamisesti tai luomusti viljeltyjä. Tuotteet valmistetaan uusiutuvalla energialla ja pakkaukset koostuvat pääosin kierrätysmateriaalista.

Sonettiin koko tuotevalikoima on sertifioitu ECOGARANTIE-ympäristökriteerien mukaisesti. Omavalvonnan lisäksi riippumaton taho tarkastaa säännöllisesti, että raaka-aineiden hankkinta, tuotteiden valmistus ja yrityksen toiminta vastaavat sertifiointikriteerejä. Tuloksena on ympäristöystävälliset pesu- ja puhdistusaineet arvostettujen kriteerien ja jatkuvan kehittämisen mukaisesti.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sonnentor

Sonnentor

Sonnentor on luomulaatuisiin yrtteihin, mausteisiin ja teelaatuihin erikoistunut itävaltalainen yritys. Yrityksen toiminnassa korostuvat luonnonläheisyys, vanhempien sukupolvien kunnioittaminen, maaseudun elinvoimaisuuden ylläpitäminen sekä sosiaalinen vastuu.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Sysmän Luomuherkut

Sysmän Luomuherkut

Sysmän Luomuherkut Oy on perustettu vuonna 1999. Yritys toimii Anita ja Markku Nikin luomumaatilan yhteydessä Sysmässä, jonne on rakennettu elintarvikkeiden jatkojalostukseen sopivat tuotantotilat. Perheyritys on erikoistunut valmistamaan elintarvikkeita luomuviljasta kuluttajille ja suurtalouksille.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Terra Madre

Terra Madre

Ranskalainen Terra madre -maustesarja tarjoaa hienoimmat luomumausteet arkiruuanlaittoon ja gourmet-kokkailuun.

Luomua ja solidaarisuutta: Terra madre -mausteet luomuviljellään pääosin Intiassa, Madagaskarissa ja Sri-Lankassa reilun kaupan periaattein.

Terra Madre -mausteet eivät sisällä täyte- tai lisäaineita vaan ne ovat 100% aitoa luomumaustetta ja siksi täynnä makua! 
Tämän ansiosta mm. arvostettu pariisilainen Ferrandi -kokkikoulu on valinnut Terra Madren mausteet keittiöihinsä.

Mausteet on pakattu aromit säilyttäviin ja kauniisiin lasipurkkeihin.

Selaa tuotemerkin tuotteita »Urtekram

Urtekram

Urtekram on Skandinavian suurin luomutuotteiden tukkukauppias. Pääkonttori sijaitsee Tanskassa. Yritys markkinoi luomuelintarvikkeita, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, puhdistusaineita ja allergikoille sopivia tuotteita, kuten laktoosittomia ja gluteenittomia tuotteita. Lisäksi Urtekramilla on Tanskan suurin Reilun kaupan tuotteiden valikoima.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

VALO 24h

VALO 24h

Suomalainen VALO 24h tuoteperhe on tullut markkinoille toukokuussa 2011. Tuotetta valmistaa Linseed Oy Kauhajoella. Tuotesarjaan kuuluu viisi tuotetta, joissa kaikissa on paahdettua pellavaa eri muodoissa. Uusi paahtoteknologia antaa pellavalle pähkinäisen maun ja lisää säilyvyyttä. Paahto myös rapeuttaa kokonaista siementä niin, että se on purtavissa ja ravinteet pääsevät imeytymään suolistosta.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Viana

Viana

Viana on Saksassa perustettu Tofutown.com GmbH:n tuotemerkki. Se on kasviperäisten luomutuotteiden pitkäaikainen edelläkävijä ja johtava innovaattori. Yritys luo puhtaista kasviaineksista kuten vehnästä, soijasta ja tuoreista luomuvihanneksista herkullisia vegaanisia vaihtoehtoja lihalle.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Vitamont

Vitamont

Ranskalainen Vitamont on valmistanut luomulaatuisia hedelmämehuja ja vihannesjuomia vuodesta 1985.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Vivani

Vivani

Saksalainen Vivani on Keski-Euroopan suosituimpia luomusuklaamerkkejä, eikä suotta! Ekolon Vivani-valikoimaan kuuluu yli 40 upeaa suklaamakua ja kaakaojuomajauhe. Vivanin uskomattoman herkulliset luomusuklaat tehdään huippulaadukkaista raaka-aineista ja makeutetaan mineraalirikkaalla luomuraakaruokosokerilla. Vivani käyttää suklaissaan ainoastaan sertifioituja luomuraaka-aineita, suklaissa käytetty luomukaakao viljellään perheviljelmillä Ecuadorissa ja Dominikaanisessa tasavallassa. 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Vuokkoset

Vuokkoset

Vuokkoset valmistaa suomalainen perheyritys Delipap Oy. Vuonna 1978 perustettu yritys Delipap Oy on tänään Suomen ainoa kertakäyttöisten terveyssiteiden ja vaippojen valmistaja. Perheyritys työllistää noin 80 suomalaista työntekijää eri tehtävissä mm. tuotannon, hallinnon ja myynnin puolella. Yrityksen tärkeimpiä arvoja ovat suomalainen laatu ja vastuu ympäristöstä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Weleda

Weleda

Vuodesta 1921 lähtien Weleda on valmistanut ihonhoitotuotteita ja antroposofisia lääkkeitä biodynaamisista ja ekologisista ainesosista. Nykyään Weleda löytyy 51 maasta maailmanlaajuisesti ja on johtava merkki antroposofisissa lääkkeissä, sekä uranuurtaja ja markkinajohtaja luonnollisen ja ekologisen ihonhoidon alalla. Suomessa Weledaa on myyty vuodesta 1961.

Mitkään tuotteista eivät sisällä synteettisiä säilöntäaineita, väri- tai tuoksuaineita, tai parabeeneja, eikä ainesosia tai valmiita tuotteita ole testattu eläimillä. Nykyinen valikoima on laaja: löydät Weledalta tuotteita koko perheelle, aina vauvan ihonhoidosta, aikuisten vartalonhoidosta ja kasvojenhoidosta suunhoitoon sekä miesten ihonhoitoon.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Wheaty

Wheaty

Wheaty (engl. wheat = vehnä) on ainutlaatuinen vehnän valkuaiseen pohjautuva tuoteperhe. "Wheaty-lihan" koostumus on napakka ja maku lihaisa. Tuotteita on jokaiseen makuun miedosta savuisaan ja tuliseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Yarrah

Yarrah

Yarrah Organic Pet Products tarjoaa laajan valikoiman luonnonmukaisesti tuotettuja eläinten ruokia ja tuotteita, niille lemmikkieläinten omistajille, jotka ovat huolissaan lisäaineista koiriensa ja kissojensa ravitsemuksessa.

Kaikilla Yarrah-valikoiman tuotteilla on SKAL-luomutakuumerkki pakkauksessa (SKAL 1301) ja KRAV-luomumerkki. Nämä laatumerkit tuotteessa ovat takuumerkkejä luonnonmukaisesta tuotannosta ja siitä, ettei valmistuksessa ole käytetty mitään haju-, väri-, maku- ja säilöntäaineita. Lisäksi tuotteet eivät sisällä hormoneja, torjunta-aineita, kasvinsuojeluaineita eikä raskasmetalleja.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Yogi Tea

Yogi Tea

Vuodesta 1972 lähtien Yogi tee on valloittanut eurooppalaisten kuluttajien sydämiä ayurvedaan pohjautuvilla luomuyrttisekoituksillaan, jotka edistävät terveyttä ja lisäävät elinvoimaa. Teessä käytetään vain parhaita yrttejä ja mausteita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »