Ananda - tuotteet

Ananda-suklaiden pohjana on puhdas, korkealaatuinen kaakao ecuadorilaisista arriba-kaakaopavuista. Kaikkien suklaiden kaakaopitoisuus on 70 - 80%. Makeutukseen on valittu aromaattinen ruokosokeri tai banaanista saatava hedelmäsokeri (fruktoosi). Herkullisia makuvivahteita tuo mukanaan sekaan ripotellut rouhitut kahvipavut, kuivatut banaaninpalat, minttu ja kaakaonibsit. Ananda-suklaisiin ei käytetä geenimuunneltuja ainesosia, transrasvoja, maitotuotteita, keinotekoisilla aromeja tai lisäaineita.

Ananda on valmistettu alusta loppuun alkuperämaassa Ecuadorissa. Tästä syystä se kantaa merkintää PICO 100 % - 
Produced in Country of Origin. Kun kaikki tuotantovaiheet sadonkorjuusta etikettien suunnitteluun ja pakkaamiseen tapahtuvat samassa maassa, luodaan tärkeitä lisätuloja ja työpaikkoja paikallisille asukkaille.

Pakkauksellakin on merkitystä! Suklaalevyjen pahvikuori on PEFC-sertifioitu eli kestävän metsätalouden tuote (alkuperä Kolumbia). Painatus on tehty käyttäen kasviperäistä painomustetta. Ainoana suklaana maailmassa Anandan sisäkääre on 100% biohajoava! Materiaalina käytetään kompostoituvaa kirkasta muovia (Foil4Soil).Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat tällä hetkellä valitettavasti päässeet loppumaan.