Rooibos Chai tee

Tuotekoodi: 0680692152005
Numi
RooibosChaitee_0680692152005_2.jpg
RooibosChaitee_0680692152005_3.jpg
4,90 €
100,00 € / kg
Tuote tilapäisesti loppu
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Numi Rooibos Chai pussitee on kofeiiniton rooibos-tee perinteisillä intialaisilla chai-mausteilla.

Numi Rooibos Chai pussitee on kofeiiniton rooibos-tee perinteisillä intialaisilla chai-mausteilla. Rooibos on maustettu mm. lämpimällä kanelilla, kardemummalla, mausteneilikalla ja inkiväärillä. Chai-maustettu tee sopii höystettäväksi lorauksella maitoa sekä ripauksella makeutusta, esimerkiksi täysruoko- tai palmusokeria.

Pakkaus: 18 pussia

Ainesosat:Rooibos*, mausteneilikka*, maustepippuri*, inkivääri*, muskotti*, kaneli*, kardemumma*. *=luomu

Lisätiedot: luomu, vegaaninen

Etelä-Afrikan rubiininpunainen perinnejuoma

Rooibosta ei luokitella varsinaiseksi teeksi, sillä sitä ei valmisteta Camellia sinensis -teepensaan lehdistä, vaan hernekasveihin kuuluvasta punapensaasta. Sitä kuitenkin haudutetaan ja käsitellään teen tavoin, ja sillä on vihreään teehen verrattavia terveysvaikutuksia.

Rooibos-pensasta viljellään ainoastaan Etelä-Afrikan Cederbergin vuoriston alueella, kuivalla hiekkapohjaisella rinnealueella n. 250 metrin korkeudessa meren pinnasta. Pensaassa on neulasen kaltaisia vihreitä lehtiä, jotka muuttuvat punaiseksi prosessoinnin aikana.

Käsinpoimittu rooibos käy läpi saman käsittelyn kuin musta tee. Se aurinkokuivataan, leikellään ja annetaan hapettua, jolloin neulasten väri muuttuu kupariseksi ja maku voimistuu.

Rooibos ei kitkeröidy hauduttaessa, vaan säilyttää hyvin pehmeän ja makean arominsa. Sitä haudutetaan 90-100-asteisessa vedessä 10 minuuttia tai halutessaan pidempäänkin. Teepussista irtoaa makua useaan kupilliseen.

Rooibosta terveydeksi!

Rooibos-teen antioksidanttimäärät ovat samaa luokkaa vihreän teen kanssa eli varsin korkeat. Rooiboksesta saa myös pieniä määriä hyödyllisiä kivennäisaineita, kuten rautaa, sinkkiä, kuparia, fosforia, magnesiumia ja kaliumia. Se sisältää hyvin vähän tanniinia. Tanniini on teissä esiintyvä yhdiste, joka antaa juomalle kitkerän ja karvaan maun, ja heikentää merkittävästi raudan imeytymistä.

Perinteikkäät chai-mausteet

Etelä-Aasian maissa 'chai' tarkoitaa yksinkertaisesti sanaa 'tee'. Länsimaissa sillä kuitenkin useimmiten tarkoitetaan intialaisittain maustettua vahvaa teetä, jota haudutetaan maito-vesi-seoksessa.

Rooibos Chai -tee valtaa aistisi lämmittävillä neilikalla, maustepippurilla ja inkiväärillä sekä ihanan mausteisilla muskottipähkinällä, kanelilla ja kardemummalla. Yhteensä tämä tee sisältää runsaasti mausteita, joten maku on voimakas ja täyteläinen, autenttista chaita!

Oletko ostanut tämän tuotteen?
Arvostele tuote niin saat etukupongin! Kupongin etu: -5%.

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Aivan ihana jouluinen maku! Mielettömän hyvää! eikä tarvitse sokeria tai maitoa laittaa ;)

  2.12.2015
Ekokauppa Ekolo vastaa:
 

Asiakaspalvelu
nettikauppa@ekolo.fi
Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto Helsingin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 80,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,90 €