Chocolate Puerh pussitee

Tuotekoodi: 0680692103601
Numi
Chocolate-Puerh-pussitee-0680692103601-6.jpg
Chocolate-Puerh-pussitee-0680692103601-7.jpg
7,20 €
205,71 € / kg
Heti varastosta
Lähetysaika n. 2-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto Helsingin myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Ensiluokkainen tumma puerh-tee, jossa on täyteläistä ja samettista suklaisuutta aidosta kaakaosta.

Numi Chocolate Puerh pussitee on ensiluokkainen tumma puerh-tee, jossa on täyteläistä ja samettista suklaisuutta aidosta kaakaosta. Mukana myös ihanaa vaniljaa ja lämmittäviä mausteita.

Pakkaus: 16 pussia

Ainesosat: Kaakaojauhe*, puerh-tee*, vaniljapavut*, rooibos*, kaneli*, appelsiininkuori*, muskottipähkinä*. *=luomu

Lisätiedot: luomu, vegaaninen

Muinaisen juoman tarina

Pu erhin historia ylettyy 2 000 vuoden taakse, kun teetä kuljetettiin hevoskaravaaneilla Kiinan halki viittä eri päätietä pitkin. Käytetyin reitti alkoi Pu erh -nimisestä kaupungista. Teenmyyjät pinosivat säkit tiiviisti päällekkäin tilaa säästääkseen, ja huomasivat teen m aistuvan aina paremmalta matkan lopussa. Tästä syntyi idea uudenlaiseen teenkäsittelymenetelmään, fermentointiin.

Numin käyttämä leveälehtinen pu erh kasvaa villinä lounais-Kiinan majesteettisilla Yunnanvuorilla. Nämä teepensaat ovat jopa 500 vuotta vanhoja, ja kypsyytensä vuoksi tuottavat ensiluokkaista teetä.

Viinin tapaan käsitelty tee

Vihreän teen tavoin pu erhiä ei hapeteta lainkaan. Ainutlaatuista tälle teelle on fermentointi (maitohappokäyminen). eelehdet kasataan kekoihin, peitellään, kostutetaan ja käännellään. Prosessi kestää 60 päivää, jonka jälkeen tee kypsytetään hienon viinin tapaan, kuukausien tai vuosien ajan. Kiinassa pu erh -teitä ryhmitelläänkin viinin tavoin vuoden ja kasvualueen mukaan. Parhaimmista, kypsimmistä teelevyistä maksetaan jopa tuhansia dollareita.

Tunne pu erhin vaikutukset

Käymisprosessi lisää pu erhin jo ennestäänkin huimia antioksidantti- ja ravintoainemääriä. Numin pu erhit sisältävät 32% enemmän antioksidantteja (mm. polyfenoleja) kuin vihreät teet. Pitkästä käymisprosessista huolimatta siinä on kofeiinia yhtä vähän kuin vihreässä teessä, eli puolet vähemmän kuin kahvissa. Monet normaalisti teetä vieroksuvat kahvinjuojat ovat ihastuneet puerhin voimakkaaseen, syvään ja maanläheiseen aromiin. Erinomaista vaihtelua kahville! Puerh sisältää myös luontaisia maitohappobakteereja fermentointiprosessista johtuen.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Tämä on kuin nestemäistä karkkia - mutta ilman sokeria, ja vielä terveellistäkin! Joka kerta kun ensikertalainen tätä maistaa, saan heti vastata kysymyksiin että mitä ihmettä se on ja mistä sitä saa :)

  2.11.2012

Asiakaspalvelu
nettikauppa@ekolo.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Helsingin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 70,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,90 €