Konetiskitabletit 25 tabl.

Tuotekoodi: 5412533002591
Ecover
tiskitab.classic.png
11,20 €
0,45 € / kpl
Tuote tilapäisesti loppu
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Kaksitehoinen tiskiaine ja rasvanpoistaja. Turvallinen, ekologinen ja tehokas vaihtoehto.

Ecover Konetiskitabletit tiskikoneeseen. Kaksitehoinen tiskiaine ja rasvanpoistaja. Turvallinen, ekologinen ja tehokas vaihtoehto. Astioista tulee säihkyvän puhtaita, ilman tarpeettomia kemiallisia jäämiä! Täydellisesti ja nopeasti biohajoava tuote. Vinkki: koneelliseen riittää puolikaskin tablettia!

Pakkaus: 500 g / 25 tablettia

Ainesosat / INCI: 30% sitraatti, 5-15% happipohjaiset valkaisuaineet, karbonaatti, disilikaatti, bikarbonaatti, <5% ionittomat pinta-aktiiviset aineet, polypeptidi, valkaisuaktivaattori, entsyymi, hajusteet (tyyppi: sitrushedelmät (sis. limonene)), glukonaatti, sorbitoli, glyseriini.

Lisätiedot: vegaaninen, leaping bunny

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 2 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Tuote jäi ostamatta (siis kaupassa livenä) huomatessani takana olevan syövyttävää tarkoittavan merkin. Miten ekoaineessa voi olla sellainen? Löysin jopa konetiskiaineita, jotka eivät olleet ekoja ja niissä ei ollut syövyttävän merkkiä. Eli haluan vain herättää ihmisiä, että onkohan aine aina eko jos nimessä niin kerrotaan? Tänne kaipaisin myös paketin takaosan varoitusmerkkejä näkyviin (jos niitä on), koska ovat yhtä oleellisia kuin ns. ekosymbolitkin. Pesutehon uskoisi olevankin mahtava jos aine on syövyttävää!

  16.8.2016
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Ehdottoman hyvä pesuaine! Olen ollut tyytyväinen tuotteeseen ja puolikas todellakin pesee hyvinkin koneellisen. Kokonaista omen käyttänyt todella täydessä koneessa mutta uskon, että puolikaskin riittäisi. Suosittelen!

  13.4.2014
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Puolikas tabletti riittää mainiosti täydenkin koneen pesemiseen. Tabletin voi turvallisesti puolittaa muovikääreen sisällä. Huuhteluaineeksi kun vielä laittaa etikkaa, niin pesutulos on täydellinen!

  19.10.2013
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

hyvä pesutulos puolikkaallakin tabletilla.

  24.6.2013
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Puolikas riittää mainiosti isonkin koneen pesuun, pieneen käytin joskus 1/4. Avaan muovin toisen pään ja väännän sormilla poikki. Siskolla on tätä varten oma veitsi että saa tasaisemmin ja siistimmin.

  3.11.2012
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Onko tablettien koostumusta muutettu? Tähän asti puolitimme aina tabletin, koska tiskikoneemme on pieni, ja puolikas riittää mainiosti likaistenkin tiskien pesemiseen. Nyt en enää saa tablettia puoliksi ilman apuvälineitä (=vasaraa, mikä on älytöntä). Onko koostumusta muutettu?

  20.4.2012

Asiakaspalvelu
nettikauppa@ekolo.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Helsingin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 70,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,90 €