Kylmävahaliuskat vartalolle

Tuotekoodi: 3700343040165
Acorelle
kylmavahaliuskat.jpg
12,80 €
0,64 € / kpl
Tuote tilapäisesti loppu
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Hypoallergiset, herkän ihon karvanpoistoliuskat vartalolle.

Acorelle Kylmävahaliuskat ovat hypoallergisia, herkän ihon karvanpoistoliuskoja vartalolle. Liuskat ovat käyttövalmiita ja ovat tehokkaita myös lyhyelle karvalle. Todistettu vaikutus 3-4 viikoksi.

Tämä tuote kunnioittaa ihoasi ja sisältää kosteuttavaa Aloe Veraa sekä hoitavaa ihokarvojen uudelleenkasvua hidastavaa atsuleenia. Acorellen ihokarvanpoistoliuskoissa ei ole käytetty allergisoivia ainesosia tai parabeenejä. Tuotteet ovat testatusti hypoallergeenisiä.

Käyttöohjeet: 1. Puhdista käsiteltävä ihoalue ja kuivaa huolellisesti. Mitä kuivempi ihon pinta on, sitä parempi on lopputulos. 2. Lämmitä paperiliuska käsien välissä ja vedä liuskat irti toisistaan. 3. Silitä kädellä liuskaa karvojen kasvun suuntaisesti, ei edestakaisin. 4. Kiristä toisella kädellä käsiteltävän alueen iho ja toisella kädellä tiukka ote liuskan alareunasta. 5. Kiskaise liuska irti yhdellä, nopealla liikkeellä karvojen kasvusuunnan vastaisesti älä kiskaise liuskaa kohtisuoraan ylöspäin vaan ihon suuntaisesti. 6. Käsittele loput vahattavasta ihoalueesta edellämainitun ohjeen mukaisesti. 7. Käytä lopuksi hoitoöljyä poistamaan loppu vaha iholta.

Pakkaus: 20 kpl liuskoja + ihon hoitoöljy 4,8ml + ohjeet

Ainesosat / INCI: Liuskat: PROPANEDIOL ROSINATE, GLYCERYL ROSINATE, CERA ALBA * HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL *, BARBADENSIS ALOE LEAF EXTRACT *. Hoitoaine: ISOPROPYL MYRISTATE, PRUNUS DULCIS AMYGDALA DULCIS OIL * FRAGRANCE / PERFUME, CITRAL, LIMONENE, LINALOOL. *=luomu.

Lisätiedot: Cosmebio

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
nettikauppa@ekolo.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Helsingin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 70,00 €:n ostoksista.
Matkahuoltoon 4,50 €
Lähikauppaan 4,50 €
Kotiovelle 9,90 €