Lasi Hobstar 35cl

Tuotekoodi: LASIAUNTHOBBIT
Lasi-Hobstar-35cl-LASIAUNTHOBBIT-1.jpg
7,90 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 2-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto Helsingin myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Kaunis kristallikuvioitu lasi, joka sopii mainiosti myös kuumille juomille. Tilavuus 35cl.

Kaunis kristallikuvioitu lasi, joka sopii mainiosti myös lämpimille juomille. Elegantti, mutta käytännöllinen vaihtoehto arkisille laseille tai arkilaseiksi esteetikolle. Hobstar-lasi luo vintagevaikutelman mille tahansa juomalle ja taatusti herättää keskustelua päivällisvieraiden keskuudessa. Sopii myös mm. tyylikkääksi kynäpurkiksi työpöydälle, pieneksi maljakoksi leikkokukille tai vaikkapa dippiastiaksi!

Konepestävää ja lyijytöntä lasia. Tilavuus 35cl. Korkeus 10 cm, halkaisija 8,8 cm. Valmistettu Portugalissa.


Hobstar - aidosti vintage
Vuodesta 1818 juomalaseja valmistanut Libbey Inc. on aina ollut tunnettu innovatiivisuudestaan, laadustaaan ja muotoilustaaan. 2000-luvun Hobstar onkin saanut innoituksensa 1800-luvulla valmistetusta Libbeyn alkuperäisestä ”Hob and Star” -lasista.

Libbey’lle kestävä kehitys tarkoittaa sekä nykyväestön että tulevien sukupolvien hyvää elämänlaatua, mikä edellyttää maapallon luonnonvarojen käyttämistä vain siinä tahdissa kuin niiden on mahdollista uusiutua. Valmistajan tulkinnan mukaan kestävä kehitys on mahdollista vain kun myös riittävä toimeentulo, reiluus ja terveellinen ympäristö ovat tasapainossa koko maailman kesken. Yritys on sitoutunut mm. käyttämään tuotannossaan maakaasua, vähentämään sähkönkulutusta ja kierrättämään sekä lasia että tuotantoon liittyviä materiaaleja. Libbey’n jokainen lasi on valmistettu näiden arvojen mukaisesti huomioiden samalla tavarantoimittajien, työntekijöiden sekä asiakkaiden hyvinvointi ja arkinen toiminta.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
nettikauppa@ekolo.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Helsingin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 70,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,90 €