Luomivärisivellin

Tuotekoodi: 079625012033
Ecotools
ecotoolsluomi.jpg
ecotoolsluomi2.jpg
6,90 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 2-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto Helsingin myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Ecotools luomivärisivellin on erittäin pehmeä sivellin luomivärin levitykseen ja häivyttämiseen.

Ecotools luomivärisivellin on erittäin pehmeä sivellin luomivärin levitykseen ja häivyttämiseen. Harjakset synteettistä materiaalia, varsi sileää bambua ja kierrätettyä alumiinia.

ECOTOOLS - laadukkaaseen, ekologiseen ja eläinystävälliseen meikkaamiseen! Ecotools käyttää tuotteissaan kierrätettyjä materiaaleja (kuten alumiinia) sekä nopeasti uusiutuvaa bambua. Harjojen karvat ovat pehmeää ja parasta synteettistä materiaalia, taklonia, joten harjat soveltuvat myös vegaaneille eikä niitä ole testattu eläimillä. Kaikki Ecotools-tuotteiden muoviosat ovat kierrätysmuovia.

Lisätiedot: vegaaninen

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Harjakset ovat ihanan pehmeitä ja huomasin jo ekolon sivuilla, että koko sivellin näyttää hyvin laadukkaalta. Metalliosa, joka kiinnittää karvat käsiosaan, on taiteltu erittäin hyvin ja tiukasti ja karvat pysyvät kiinni. Sivellin kestää myös pesun jos toisenkin.
Käsiosa tuntuu hyvältä kädessä ja kestävältä. Koko sivellin on myös hyvän kokoinen - se on tarpeeksi pitkä ja karvaosa on tarpeeksi leveä ja tuuhea.
Sivellin tulee hauskassa paketissa, jossa sitä voi säilyttää. Etupuolelta paketti on taipuvaa muovia ja takapuolelta pilkottaa kaunis kangas. Ainoa miinus tulee siitä, että miten ikinä siveltimen työntääkään suojaansa, karvat menevät vastakarvaan. Tästä saattaa koitua taitoksia jne., mutta mitäänhän tällaista ei käy jos et käytä suojaa. Itse kyllä käytän.
Kuitenkin, sivellin on aivan huippu, enkä näe mitään syytä miksi pitäisi ostaa jotain kalliimpaa kun saa näin halvalla näin hyvän joka on vielä eko-tuote. :)

  12.4.2016
Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Tosi pehmoinen. Luomiväri levittyy helposti ja hallitusti. Paras luomivärisivellin mitä mulla on ollut.

  13.10.2013

Asiakaspalvelu
nettikauppa@ekolo.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Helsingin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 70,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,90 €