Mentally Mint suklaa

Tuotekoodi: 0705105719016
Ananda
anandamint.jpg
2,50 €
50,00 € / kg
Heti varastosta
Lähetysaika n. 2-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,50 €Nouto Helsingin myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Ananda Mentally Mint suklaa on raikas tumma suklaa jossa on minttua ja kahvia.

Ananda Mentally Mint suklaa on raikas tumma suklaa jossa on minttua ja kahvia. Valmistettu alusta loppuun tuottajamaassa (Ecuador, ns. PICO-tuote). Pakkaus ekomerkittyä pahvia. Maailman ensimmäinen suklaamerkki, joka käyttää sisäkääreessä kompostoituvaa muovia. Juuri sopivan kokoinen suklaa hemmotteluhetkiin.

Pakkaus: 50g

Ainesosat: ecuadorilainen kaakao* (70%), raakaruokosokeri*, kahvi*, minttu, kaakaovoi, lesitiini (ei-GMO-soija). *=luomu. Saattaa sisältää jäämiä pähkinästä ja maidosta.

Lisätiedot: luomu, vegaaninen, PICO

Mistä sana Ananda tulee?

Ananda tarkoittaa sanskriitiksi hurmostilaa. Buddhalaiset loivat sanan vuosituhansia sitten, ajalla jolloin suklaan ihanuudesta tiesivät vain Amazonin mayat ja azteekit. Tänä päivänä suklaasta nautitaan kaikkialla maailmassa ja sen myönteiset vaikutukset kehon ja mielen hyvinvointiin ovat tieteellisesti todistettu. Ananda on nimetty anandamidi-yhdisteen mukaan, jolla on keskeinen vaikutus mieliaalaamme. Sitä erittyy aina kun koemme autuutta ja onnellisuutta. Kaakao on toistaiseksi ainut ruoka-aine, jonka tiedetään sisältävän anandamidia.

Minkälaisista raaka-aineista Anandat valmistetaan?

Suklaiden pohjana on korkeinta laatua oleva luomukaakao, ecuadorilaisista Arriba-kaakaopavuista. Kaikkien suklaiden kaakaopitoisuus on 70-80%. Makeutukseen on valittu aromaattinen ruokosokeri, tai banaanista saatava hedelmäsokeri (fruktoosi). Herkullisia makuvivahteita tuovat mukanaan sekaan ripotellut rouhitut kahvipavut, kuivatut banaaninpalat, minttu, kaakaonibsit, chiasiemenet ja inkamarjat. Anandoihin ei ole käytetty geenimuunneltuja ainesosia, transrasvoja, maitotuotteita, gluteenia, keinotekoisia aromeja tai lisäaineita.

Anandan alkuperä: 100% PICO!

PICO:lla tarkoitetaan sitä, että tuote on tehty alusta loppuun tuottajamaassa (Produced in Country of Origin). Kun kaikki tuotantovaiheet sadonkorjuusta etikettien suunnitteluun ja pakkaamiseen tapahtuvat samassa maassa, luodaan tärkeitä lisätuloja ja työpaikkoja paikalliselle väestölle. PICO-tuotannossa kaikille työntekijöille maksetaan reilu korvaus tai enemmän, ja he saavat työskennellä turvallisissa olosuhteissa. Tavallisessa Reilun kaupan tuotannossa edut saavat ainoastaan viljelijäyhteisöt, PICO-standardit koskevat heidän lisäksi myös kaikkia tuotantoon osallistuvia henkilöitä (esim. paahtajat, pakkaajat ja suunnittelijat).

Anandan kaakao tuotetaan Ecuadorin Los Ríosin maakunnassa, Vincesin kaupungissa. Paikallinen luomuviljelijöiden yhdistyksen (Asociacíon de Productores Orgánicos) kaakao on sertifioitua Reilun kaupan luomu Arriba-kaakaota, parhainta ja aromikkainta laatua. Suklaiden kahvi saadaan Escoffee-tuottajilta, Andien rinteiltä.

Ecuadorin Guayaquilissa, pienessä suklaatuottamossa, 25 hengen ryhmä paahtaa ja käsittelee kaakaon, valmistaa Ananda-suklaalevyt sekä pakkaa tuotteet vientiin.

Pakkauksellakin on merkitystä

Ananda on panostanut mahdollisimman ekologisiin pakkausratkaisuihin, sillä onhan kaatopaikkajätteestä kolmannes pakkausmateriaalia. Ihastuttavan ekohenkisen suklaapakkauksen pahvinen ulkokuori on PEFC-sertifioitua, eli kestävän metsätalouden tuote (alkuperä Kolumbia). Painatus on tehty käyttäen kasviperäistä painomustetta. Ainoana suklaana maailmassa Anandan sisäkääre on 100% biohajoava! Materiaalina käytetään kompostoituvaa kirkasta muovia (Foil4Soil).

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
nettikauppa@ekolo.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Helsingin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 70,00 €:n ostoksista.
Matkahuoltoon 4,50 €
Lähikauppaan 4,50 €
Kotiovelle 9,90 €