Palasaippua Isoäiti

Tuotekoodi: 114013
Sola saippua
solahanna.jpg
solapussi.jpg
6,10 €
101,67 € / kg
Tuote tilapäisesti loppu
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Sola Isoäiti saippua on ihanasti pikkuleiviltä tuoksuva.

Sola Isoäiti saippua on ihanasti pikkuleiviltä tuoksuva. Sisältää appelsiinin ja aniksen eteerisiä öljyjä ja myös fariinisokeria. Sopii hyvin ihon ja hiusten pesuun sekä parranajoon. Pakattu paperipussiin, jossa hauska ja informatiivinen tarraetiketti.

Pakkaus: 60 g

Ainesosat / INCI: rypsiöljy, luomukookosrasva, porkkanamehu, vesi, lipeä, risiiniöljy, eteeriset anis- ja luomuappelsiiniöljyt, fariinisokeri, neilikkaöljy, murskattu anis.

Lisätiedot: vegaaninen

SOLASAIPPUA

Sola saippuat ovat perinteisellä tavalla valmistettuja saippuoita, joita on keitetty hiljalleen pienissä erissä. Sola saippuassa käytetään kasviöljyjä- ja rasvoja, kosmetiikka-laatuista lipeää ja puhdasta, paikallista vettä. Niistä saadaan runsaasti glyseriiniä sisältävä saippua. Saippua ei sisällä kemikaaleja, säilöntä-aineita tai tensidejä.

Sola saippuaa ja sen ainesosia ei ole testattu eläinkokein. Sen sijaan perhe ja ystävät ovat toimineet tuotteiden koekäyttäjinä ja kertoneet kokemuksistaan. Kaikki kasvi- ja marja-ainekset ovat puhtaasta luonnosta. Ne kerätään alueilta, joissa ei ole käytetty lannoitteita eikä torjunta-aineita. Osa tulee suoraan luomutuottajilta. Sola saippuassa pyritään käyttämään sellaisia ainesosia, jotka sadaan suoraan Pohjois- Karjalasta tai Suomesta. Moni Sola saippua sopii hyvin ihon ja hiusten pesuun sekä parranajoon.

Sola saippua kuuluu jokaiseen päivään: arkeen ja juhlaan. Se voi olla myös liikelahja, matkamuisto, tuliainen, häälahja...

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
nettikauppa@ekolo.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Helsingin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 70,00 €:n ostoksista.
Matkahuoltoon 4,50 €
Lähikauppaan 4,50 €
Kotiovelle 9,90 €