Palasaippua Mesiturve & rosmariini

Tuotekoodi: 114017
Sola saippua
solaturve.jpg
solapussi.jpg
6,50 €
108,33 € / kg
Heti varastosta
Lähetysaika n. 2-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto Helsingin myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Paljon turvetta ja hunajaa ja hieman rosmariinin eteeristä öljyä sisältävä siniharmaa graniitin näköinen saippua.

Sola Mesiturve & rosmariini saippua on paljon turvetta ja hunajaa ja hieman rosmariinin eteeristä öljyä sisältävä siniharmaa graniitin näköinen saippua. Runsas vaahto, koko kehon ja hiusten saippua, hyvä kaikille ihoille. Pakattu paperipussiin, jossa hauska ja informatiivinen tarraetiketti.

Pakkaus: 60 g

Ainesosat / INCI: rypsiöljy, luomukookosöljy, vesi, lipeä, kosmetiikkalaatuinen turve, hunaja, risiiniöljy, eteerinen luomurosmariiniöljy, mehiläisvaha.

SOLASAIPPUA

Sola saippuat ovat perinteisellä tavalla valmistettuja saippuoita, joita on keitetty hiljalleen pienissä erissä. Sola saippuassa käytetään kasviöljyjä- ja rasvoja, kosmetiikka-laatuista lipeää ja puhdasta, paikallista vettä. Niistä saadaan runsaasti glyseriiniä sisältävä saippua. Saippua ei sisällä kemikaaleja, säilöntä-aineita tai tensidejä.

Sola saippuaa ja sen ainesosia ei ole testattu eläinkokein. Sen sijaan perhe ja ystävät ovat toimineet tuotteiden koekäyttäjinä ja kertoneet kokemuksistaan. Kaikki kasvi- ja marja-ainekset ovat puhtaasta luonnosta. Ne kerätään alueilta, joissa ei ole käytetty lannoitteita eikä torjunta-aineita. Osa tulee suoraan luomutuottajilta. Sola saippuassa pyritään käyttämään sellaisia ainesosia, jotka sadaan suoraan Pohjois- Karjalasta tai Suomesta. Moni Sola saippua sopii hyvin ihon ja hiusten pesuun sekä parranajoon.

Sola saippua kuuluu jokaiseen päivään: arkeen ja juhlaan. Se voi olla myös liikelahja, matkamuisto, tuliainen, häälahja...

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
nettikauppa@ekolo.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Helsingin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 70,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,90 €