Palmunlehtilautanen - 18 cm 25 kpl

Tuotekoodi: 11194
Planet Pure
Palmunlehtilautanen---18-cm-25-kpl-11194-2.jpeg
Palmunlehtilautanen---18-cm-25-kpl-11194-3.jpg
Palmunlehtilautanen---18-cm-25-kpl-11194-4.jpg
12,80 €
0,51 € / kpl
Heti varastosta
Lähetysaika n. 2-5 arkipäivää
Toimituskulut alk. 4,90 €Nouto Helsingin myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Valmistettu palmunlehdistä, jotka puhdistetaan ja prässätään lautasen muotoon. Lautasia voi pestä käsin muutamia kertoja, jonka jälkeen ne voi heittää biojätteeseen tai nuotioon. Ihanteellisia juhliin, retkille ja mökkeilyyn! Tämä on hieman pienempi lautasmalli, halkaisija 18 cm. Pakkauksessa 25 kpl.

Valmistettu palmunlehdistä, jotka puhdistetaan ja prässätään lautasen muotoon. Lautasia voi pestä käsin muutamia kertoja, jonka jälkeen ne voi heittää biojätteeseen tai nuotioon. Ihanteellisia juhlakattauksiin, retkille ja mökkeilyyn! Tämä on keskikokoinen lautasmalli, halkaisija 18 cm.

Palmunlehtiastiat ovat elävästä metsästä peräisin oleva alkutuote, jonka tuotanto vie erittäin vähän energiaa eikä vaadi raskasta ja luontoa kuluttavaa infrastruktuuria. Lautasemme saapuvat laivarahtina Eurooppaan ja maakuljetuksena Suomeen. Marginaalituotteena lautaset eivät kuulu Reilun kaupan sertifiointijärjestelmään, mutta suomalaiset Maailmankauppojen liiton edustajat ovat vierailleet Intiassa lautastemme tuottajayhteisössä ja todenneet tuotannon olevan reilun ja ympäristöystävällisen.

Pakkaus: 25 kpl

Erityistä: Luonnontuotteena lautaset ovat alttiita kosteudenvaihtelulle, joten muovipakkauksesta avatut lautaset voivat käyristyä ajan kuluessa itsekseen ilmankosteudesta johtuen. Lautaset saa pysymään suorina asettamalla niiden päälle posliinilautasen tms. sopivan muotoisen esineen painoksi säilytyksen ajaksi. Pesun jälkeen käyristyneen lautasen saa suoraksi, kun sen kostuttaa nopeasti hanan alla ja sen jälkeen asettaa kuivumaan painon alle.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
nettikauppa@ekolo.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Helsingin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 70,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,90 €