Termospullo 500 ml, valkoinen

Tuotekoodi: 3700735930456
Qwetch
Termospullo-500-ml,-valkoinen-3700735930456-1.jpg
Termospullo-500-ml,-valkoinen-3700735930456-2.jpg
Termospullo-500-ml,-valkoinen-3700735930456-3.jpg
27,90 €
Tuote tilapäisesti loppu
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Qwetchin kauniissa puhtaanvalkoisessa termoksesa saat mukaan kylmän tai kuuman juomasi mihin tahansa.

Puhtaanvalkoinen termospullo, jonka mukana karbiinihaka ja irrotettava suojaava silikonirengas. Qwetchin kauniissa ja käytännöllisessä termoksessa saat kuljetettua kylmän tai kuuman juomasi mihin tahansa. Hengähdä hetki teen tai kahvin äärellä puistossa, metrossa, toimistossa - missä tahansa. Erinomainen lahjaidea!

Qwetch lahjoittaa osan matkamukien myynnistä Couleurs de Chine -yhdistykselle, joka tukee
vähemmistökansallisuuksiin kuuluvien tyttöjen lukio-opiskelua Etelä-Kiinassa.

Qwetch-termokset
- ovat ergonomisia, käytännöllisiä ja vedenpitäviä.
- eivät muuta tuoksua tai makua.
- pitävät ruoan tai juoman lämpimänä 12h ja kylmänä 24h.
- ovat sisäpinnoiltaan ruostumatonta terästä (18/8) (Ilman lakkaa tai pinnoitetta toisin kuin monet alumiiniastiat)*.
- suljetaan vesitiiviillä teräskorkilla, joka on tiivistetty silikonitiivisteellä.
- toimitetaan karbiinihaan ja irrotettavan suojaavan silikonirenkaan kanssa.
- ovat erittäin iskun- ja korroosionkestäviä.

*Qwetchin termoksissa käytetty teräs on elintarvikekäyttöön tarkoitettua korkealuokkaista 18/8 (304) -laatua, joka on paras valinta ruoan ja juoman säilytykseen tarkoitetuille ja max 100 asteen lämpötilaa kestäville astioille. Teräksestä ei tutkitusti liukene mitään sisältöönsä. (Toista elintarvikekäytössä esiintyvää terästä eli 18/0 (201) käytetään, kun terästuotteen pitää kestää suurta kuumuutta ja jopa tulta. Siksi tästä terästyypistä tehdään nmm. paistinpannuja. Ero 18/8-teräkseen verrattuna on se, että18/0 -teräksessä on vähemmän nikkeliä ja siksi se saattaa ruostua.)QWETCH - tarina termoksesta

Matkailu avartaa... Näin kävi myös Qwetchin luojalle. Matkallaan Kiinassa ystäviensä kanssa Stéphane Miquel kävi myös muutaman päivän vierailulla Couleurs de Chine -yhdistyksen luona. Paikassa, jossa kaikki joivat teetä ja ennen kaikkea ihan joka paikassa: kotona, riisipelloilla, töissä, linja-autossa, puistossa, yksin, perheen kanssa... Hänen mielessään kehittyi konsepti, jossa ”korkealuokkainen kotoinen teekokemus on mahdollista kaikkialla ja jokaisena hetkenä, joka sinulle sopii”. MobiiliTee Matkamuki oli syntynyt.

Takaisin Euroopaan saapumisen jälkeen ajatus kehittyi edelleen, sillä mehän juomme ja syömme joka päivä eikä se aina ole mahdollista kotona. Ja miksei eväsleipien sijasta lounas voisi ollakin lämmin ja terveellinen ateria? MobiiliTee-konseptia venytettiin kattamaan aterioiden kuljettamisen ja nauttimisen kodin ulkopuolella.

Vuoden 2012 loppuun mennessä oli syntynyt Qwetch ja jo kaksi upeaa termostuotetta, jotka ovat kestäviä ja turvallisia. Materiaaleina suositaan elintarvikelaatuista ruostumatonta terästä (18/8) sekä lasia muovin ja alumiinin sijasta. Kaikki tuotteet ovat pestäviä ja uudelleenkäytettäviä. Ei enää muovirasioita ja -pulloja, jotka kerryttävät jätettä tonneittain. Kaikki tuotteet ovat koko kehitysprosessin aikana olleet Qwetch-tiimin käytössä parhaan laadun ja käyttökokemuksen takaamiseksi. Tämän lisäksi tuotteet on sertifioinut itsenäinen auktorisoitu laboratorio.

Ja miksi syödä ja juoda pelkistetyiltä astioilta, kun sen voi tehdä myös tyylikkäästi? Qwetchin tuotteet kestävät myös katseet, sillä ne on muotoiltu käytännöllisyyden lisäksi tyylikkäästi ja vieläpä lukuisissa eri väreissä.

Qwetch on ennen kaikkea luojansa tarina. Tarina, joka alkoi Kiinasta ja kasvoi Euroopassa innokkaan tiimin avulla brändiksi, joka antaa meille kaikille mahdollisuuden nauttia juomamme ja ruokamme missä ja milloin vain!

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
nettikauppa@ekolo.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Helsingin myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 70,00 €:n ostoksista.
Matkahuoltoon 4,50 €
Lähikauppaan 4,50 €
Kotiovelle 9,90 €